Γερμανία: Τέσσερις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο με τρεις Porsche [video]

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο με τρεις Porsche [video]

Πρόκειται για παρέα Ολλανδών που ταξίδευαν με τα αυτοκίνητά τους. Πώς έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διπλό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Α3, κοντά στο Έμεριχ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού Ν-TV, πιστεύεται πως επρόκειτο για ένα γκρουπ Ολλανδών εκδρομέων που ταξίδευαν με τρεις Porsche. 

«Υπήρξε αρχικά ένα μεμονωμένο ατύχημα που πιθανότατα συνέβη λόγω έντονης βροχόπτωσης και υπερβολικής ταχύτητας», σημείωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην εφημερίδα Bild. Η πρώτη Porsche με δύο επιβαίνοντες, γλίστρησε στο ολισθηρό λόγω βροχής οδόστρωμα, βγήκε από την άσφαλτο και κατέληξε σε χαντάκι δίπλα στο δρόμο.

Οι επιβάτες, ωστόσο, ένας 42χρονος και μια 37χρονη, βγήκαν σώοι από την πρόσκρουση, καθώς απεγκλωβίστηκαν μάλιστα μόνοι τους από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο 39χρονος οδηγός μιας δεύτερης Porsche που ακολουθούσε, σταμάτησε να τους βοηθήσει. Ωστόσο, ενώ οι τρεις άνθρωποι έστεκαν στον παράδρομο, παρασύρθηκαν από μια τρίτη Porsche της οποίας τον έλεγχο έχασε ο 56χρονος οδηγός με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους και στη συνέχεια να προσκρούσει στην προστατευτική μπάρα του δρόμου. 

Και τα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα. Ο μόνος που κατάφερε να επιζήσει με ελαφρά τραύματα ήταν ο συνοδηγός της τρίτης Porsche. Και τα τρία οχήματα έφεραν ολλανδικές πινακίδες για αυτό και στη συγκεκριμένη φάση της έρευνας οι αρχές εικάζουν πως επρόκειτο για Ολλανδούς πολίτες. 

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι οδηγοί τους έκαναν κόντρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube