Γέννησε στο αυτοκίνητο με τρία παιδιά να κλαίνε στο πίσω κάθισμα! [video]

Γέννησε στο αυτοκίνητο με τρία παιδιά να κλαίνε στο πίσω κάθισμα! [video]

Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που θα διακινδύνευε συνειδητά να γεννήσει εκτός νοσοκομείου, με το φόβο πιθανών επιπλοκών, αλλά αυτό το ζευγάρι δεν είχε άλλη επιλογή.

Το κοριτσάκι και τέταρτο παιδί τους γεννιέται στο δρόμο, εν μέσω κυκλοφορίας, στο Henderson της πολιτείας της Nevada. Ο μπαμπάς, o Michael Anthony, βρίσκεται στο τιμόνι και πάει τη σύζυγό του, Rudy Napier, στο νοσοκομείο, καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι συσπάσεις της μήτρας, εξηγεί στη σελίδα του στο Facebook. 

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους βρίσκονται στο πίσω κάθισμα, δεμένα με τις ζώνες ασφαλείας τους, επειδή οι γονείς τους πιθανότατα δεν είχαν σε κάποιον να τα αφήσουν. Στο δρόμο προς το νοσοκομείο, το βρέφος «αποφασίζει» να δει πώς είναι πραγματικός κόσμος και ένα από τα παιδιά στο πίσω κάθισμα καταφέρνει να το καταγράψει σε ένα video σχεδόν τεσσάρων λεπτών.

«Έχω κάνει πολλά “πράγματα” στο εμπρός κάθισμα των αυτοκινήτων μου... Αλλά γέννα, ενώ ταυτόχρονα οδηγώ και με τρία παιδιά να κλαίνε στο πίσω κάθισμα… Μπορώ να πάρω βραβείο MVP ή κάτι τέτοιο!», γράφει ο Anthony στα social media, προσθέτοντας ότι ελπίζει για τα τρία παιδιά του να μην αποτελεί τραυματική εμπειρία αυτό που είδαν.

Και πράγματι! Ο τοκετός μπορεί να διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά το να ακούν τη μητέρα τους να ουρλιάζει είναι αρκετά τρομακτικό και ικανό για να προκαλέσει και στα τρία παιδιά υστερία. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ο Anthony κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο χωρίς κάποιο τροχαίο περιστατικό, καθοδηγώντας ταυτόχρονα τη σύζυγό του κατά τον τοκετό. Με άλλα λόγια, εδώ ο περισπασμός κατά την οδήγηση έχει ανέβει σε άλλο, νέο επίπεδο. 

«Μπορώ να περιγράψω το χθεσινό μόνο ως ΟΜΟΡΦΟ εφιάλτη!», γράφει ο Anthony σε άλλο ποστ. «Ας ελπίσουμε ότι το video δεν έβλαψε κανέναν και, για να είμαι εντελώς ειλικρινής, το ανέβασα μόνο επειδή σκέφτηκα ότι ο σχολιασμός ήταν ξεκαρδιστικός και ο γιος μου βιντεοσκόπησε με τέτοια γωνία PG-13 [σ.σ. γονική συναίνεση για κάτω των 13 ετών] που μου άρεσε, “O! Ουάου! Δεν χρειάζεται καν να επεξεργαστώ κάτι!"».

Πράγματι, το video είναι κατά κάποιο τρόπο SFW για το web, αλλά εξακολουθεί να είναι κρυμμένο για δυνητική ενεργοποίησή του. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε όχι έναν, αλλά δύο MVP (έναν στο τιμόνι και έναν στο κάθισμα του συνοδηγού) και δεν σας πειράζει τα παιδιά που κλαίνε και φωνάζουν… be our guests!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube