Formula 1 εναντίον WRC και Formula E στο βρεγμένο: Ποιος είναι ο νικητής; [video]

Formula 1 εναντίον WRC και Formula E στο βρεγμένο: Ποιος είναι ο νικητής; [video]

Μια πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κόντρα με πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. 

Mια πρωτότυπη κόντρα έστησαν οι άνθρωποι του Top Gear και μάλιστα σε βρεγμένη πίστα. Ένα μονοθέσιο της Formula 1, η Mercedes W10 του 2019, στήθηκε στη γραμμή εκκίνησης μαζί με ένα Ford Fiesta WRC και το μονοθέσιο DS E-Tense FE21 από την Formula E. 

Λόγω του βροχερού καιρού και τα τρία αγωνιστικά οχήματα φόρεσαν τα βρόχινα ελαστικά τους και κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα, ποιο θα περάσει πρώτο τη γραμμή τερματισμού; 

Στην εκκίνηση φαίνεται ότι το Fiesta παίρνει το πάνω χέρι καθώς έχει την καλύτερη πρόσφυση από όλα λόγω τετρακίνησης. Αλλά στη συνέχεια τα πράγματα αλλάζουν. Βέβαια δεν θα σας αποκαλύψουμε το αποτέλεσμα για να δείτε το βίντεο και όλα όσα έγιναν σε αυτήν τη Χριστουγεννιάτικη κόντρα. 

Απλά να σημειώσουμε πως το Fiesta δεν θα το δούμε στο WRC του 2022, καθώς η υβριδική τεχνολογία μπαίνει πλέον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τη θέση του θα πάρει το Ford Puma Hybrid1.

Βέβαια και στη Formula 1 θα έχουμε πολλές και σημαντικές αλλαγές τη χρονιά που έρχεται, με σημαντικότερες αυτές στην αεροδυναμική, αλλά και τη μετάβαση σε τροχούς 18 ιντσών.

Προς τα παρόν απολαύστε το βίντεο και δείτε ποιος ήταν ο νικητής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube