Ford: Πρόγραμμα Donation Match στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ford: Πρόγραμμα Donation Match στη μάχη κατά του κορονοϊού

Προσφέρει στους εργαζόμενους της την ευκαιρία να υποστηρίξουν μη κερδοσκοπικούς και κοινοτικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 20 χώρες στην αντιμετώπιση θεμάτων σχετικών με τον κορονοϊό.

Στο πλαίσιο του ειδικού ταμείου “Ford Motor Company Fund“, η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέες και μοναδικές ευκαιρίες για τους εργαζόμενους της σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στην κοινότητα, σεβόμενοι τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και παραμονής στο σπίτι.

Το COVID-19 Donation Match, πίσω από το οποίο βρίσκεται το Ford Fund και προσωπικά ο Bill Ford (Executive Chairman της Ford Motor Company), θα συνεισφέρει με κεφάλαια ύψους $500.000 σε προγράμματα συγχρηματοδότησης που προορίζονται για συγκεκριμένους κοινοτικούς οργανισμούς στη μάχη κατά του COVID-19. Το συνολικό ποσό είναι πιθανόν να ανέλθει μέχρι και το 1 εκατομμύριο δολάρια, και θα διατεθεί σε ομάδες που μάχονται την πανδημία σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη, συγκεντρώνονται χρήματα για την υποστήριξη ποικίλων οργανισμών σε Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία και Μ. Βρετανία.

Το Ford Fund λανσάρει επίσης ένα νέο πρόγραμμα εικονικού εθελοντισμού με την ονομασία “Read and Record” για τη δημιουργία μιας online βιβλιοθήκης με εργαζόμενους της Ford οι οποίοι διαβάζουν παιδικά βιβλία για περίπου 1,3 δισεκ. παιδιά και νέους που πλήττονται από το κλείσιμο των σχολείων σε όλο τον κόσμο. 

«Σε δύσκολους καιρούς, οι εργαζόμενοι της Ford είναι συνηθισμένοι να συστρατεύονται, να αγωνίζονται, να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες και να συνεισφέρουν ώστε να κάνουν τη διαφορά» δήλωσε η Mary Culler, president, Ford Motor Company Fund. «Ακόμα και τώρα, ενώ πολλοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι, οι εργαζόμενοί μας αναζητούν τρόπους με τους οποίους να παρέχουν τη βοήθειά τους. Αυτά τα δύο νέα προγράμματα προσφέρουν ουσιαστικούς τρόπους για συνεισφορά και συστράτευση των εργαζομένων στη μάχη κατά του COVID-19.»

[Πηγή: Ford]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube