Ford Fiesta με «γεύση» μπέικον [video]

Ford Fiesta με «γεύση» μπέικον [video]

Η αμερικανική Ford θα γιορτάσει την International Bacon Day το ερχόμενο Σάββατο με ένα κατάλληλα διακοσμημένο Fiesta.

Η «International Bacon Day» είναι το ερχόμενο Σάββατο και η Ford ετοίμασε ένα ιδιαίτερο Fiesta για την περίσταση ντυμένο με μεγάλα, λαχταριστά κομμάτια μπέικον. Όμως και οι αγοραστές του αυτοκινήτου μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, χάρη στο πρόγραμμα εξατομικευμένων γραφικών της Ford σε συνεργασία με την 3Μ.

Η διακόσμηση του συγκεκριμένου Ford Fiesta με 10 τεράστια κομμάτια μπέικον έχει λάβει και... την έγκριση του Allan Benton, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας Benton’s Country Hams, ο οποίος στις Η.Π.Α. έχει χαρακτηριστεί «Βασιλιάς του Μπέικον». Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μπορεί το μπέικον να μπήκε σε ένα Fiesta με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα, όμως και τα Fiesta που πωλούνται κανονικά στις Η.Π.Α. θα μπορούν να διακοσμηθούν με μπέικον.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο πολύ ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο της αμερικανικής Ford. Στο εξειδικευμένο site που ετοίμασε η εταιρία οι υποψήφιοι πελάτες στις Η.Π.Α. μπορούν ήδη να επιλέξουν τα γραφικά που θα κάνουν το δικό τους Ford ξεχωριστό. Ενδεικτικά το φουλ ντύσιμο ενός Fiesta με μπέικον, όπως το εικονιζόμενο, κοστίζει $3.347 (περίπου €2.500) χωρίς τοποθέτηση! Ευτυχώς για τους λάτρεις του μπέικον με μικρότερο πορτοφόλι υπάρχουν πιο προσιτές αλλά και πιο διακριτικές επιλογές γραφικών.

[Πηγή: Worldcarfans]

$3.347[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube