
Το Focus ST αντιμετωπίζει τον ψηφιακό εαυτό του στο Goodwood [video]
Όσο το ανανεωμένο Ford Focus ST αγωνιζόταν στο Goodwood, το ίδιο έκανε και ένα ψηφιακό του αντίγραφο στο Gran Turismo 6.


Η Ford διοργάνωσε μια πρωτότυπη κόντρα στα πλαίσια του φετινού Goodwood Festival of Speed, αφού το φρεσκαρισμένο Focus ST είχε να αντιμετωπίσει τον ψηφιακό εαυτό του στο Gran Turismo 6.
Στο τιμόνι του πραγματικού Focus ST, από το οποίο πήραμε κι εμείς μια γέυση την ίδια μέρα, βρισκόταν ο Ben Collins, πρώην οδηγός αγώνων που μεταξύ άλλων έχει παίξει και τον ρόλο του Stig στο Top Gear, ενώ το ψηφιακό Focus ST του Gran Turismo 6 χειριζόταν ο παίκτης Krisztian Somodi. Τελικά σε αυτή την κόντρα της πραγματικότητας με τον εικονικό κόσμο επικράτησε η πρώτη, με διαφορά που όμως δεν ξεπέρασε το ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Δείτε τα δύο περάσματα στο video που ακολουθεί.