fleet shuttle quattro, ένα Audi επιστημονικής φαντασίας

fleet shuttle quattro, ένα Audi επιστημονικής φαντασίας

H Audi δημιουργεί ένα τελείως εικονικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Ender’s Game».

Η Audi είναι πλέον συνηθισμένη να συμμετέχει με δημιουργήματά της σε ταινίες, είτε αυτές πρόκειται για εντυπωσιακά chase movies είτε πρόκειται για ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Σε μια τέτοια ταινία επιστημονικής φαντασίας, το «Ender’s Game», θα είναι όμως η πρώτη φορά που η Audi θα αποκαλύψει ένα «τελείως εικονικό» αυτοκινητικό σχέδιο. Ένα κυριολεκτικά φουτουριστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από το Τμήμα Σχεδιασμού της Audi ως ένα «όραμα για ένα μελλοντικό κόσμο».

Η Audi προφανώς και δεν διευκρίνισε αν το fleet shuttle quattro έχει κάποιο μελλοντικό σχεδιαστικό προορισμό, έστω και απώτερο. Πάντως ό,τι βγαίνει από το μυαλό ενός καροσερίστα για μια τέτοια περίπτωση, σαφώς και απηχεί τη σχεδιαστική αντίληψή του για το μέλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι το επίσης κινηματογραφικό Audi RSQ που εμφανίστηκε το 2004 στην ταινία, επίσης επιστημονικής φαντασίας, «I, Robot», καταφανέστατα εμπεριείχε γραμμές από το R8.

Στην ταινία «Ender’s Game» που είναι βασισμένη στην ομώνυμη πετυχημένη νουβέλα του Orson Scott Card (1985), πρωταγωνιστούν ο Harrison Ford και ο Asa Butterfield. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube