Fiat: Σε βιντεοκλίπ με Jennifer Lopez

Fiat: Σε βιντεοκλίπ με Jennifer Lopez

H Fiat ΗΠΑ και η Jennifer Lopez πρόκειται να συνεργαστούν, για το νέο βιντεοκλίπ της Lopez για το «Papi», το τελευταίο σίνγκλ της από το άλμπουμ «Love?» (Island Def Jam). Επίσης, η συμφωνία προβλέπει την παρουσία της Lopez σε ορισμένα σποτ του Fiat 500 2012, τα οποία θα μεταδοθούν ως το τέλος του έτους.
Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Paul Hunter και γυρίστηκε σε κινηματογραφικό στιλ. Στο φιλμ εμφανίζεται το Fiat 500 Cabrio 2012, το οποίο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην πολυτάλαντη αμερικανίδα καλλιτέχνιδα: η Jennifer Lopez, ηθοποιός, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, κινηματογραφική, τηλεοπτική και μουσική παραγωγός, στιλίστρια, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου του θεάματος.
Το τρέιλερ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής «Monday Night Football» στο ESPN ενώ διατίθεται στη σελίδα της Fiat USA στο Facebook (http://www.Facebook.com/FIATUSA), καθώς και στο κανάλι της στο You Tube στη διεύθυνση http://www.youtube.com/FIATUSA.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube