Fast X: Μοναδικά αυτοκίνητα, τεράστιες εκρήξεις και επιστροφή ηθοποιών

Fast X: Μοναδικά αυτοκίνητα, τεράστιες εκρήξεις και επιστροφή ηθοποιών

Το νέο και πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ της ταινίας Fast X που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει ποιοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στη σειρά αλλά και τα αυτοκίνητα που θα δούμε να κινούνται σε απίστευτες ταχύτητες ή να καταστρέφονται.

Fast X

Η Universal έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ του Fast X, της 10ης ταινίας της σειράς Fast & Furious, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Fast X θα είναι η προτελευταία ταινία της πολυαγαπημένης σειράς και πέρα από τις εντυπωσιακές εκρήξεις και την παρέλαση muscle cars και πιο σύγχρονων γρήγορων αυτοκινήτων, θα δούμε να επιστρέφουν σ’ αυτή και πρωταγωνιστές από το παρελθόν.

Το δέκατο μέρος του franchise σκηνοθετεί ο Louis Leterrier, ενώ ο πρώην σκηνοθέτης Justin Lin είναι ανάμεσα στους παραγωγούς μαζί με τους Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum και Samantha Vincent. Μερικοί από τους ηθοποιούς που επιστρέφουν είναι οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena και Scott Eastwood.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετές νέες προσθήκες στο Fast X όπου θα δούμε σε νέους ρόλους τους Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior και τη θρυλική Rita Moreno ως μητέρα του Dom και της Mia.

Όσον αφορά την πλοκή της νέας ταινίας. Εν συντομία, ο Dominic Toretto καταδιώκεται από τον Jason Momoa, που υποδύεται τον Dante, και θέλει να καταστρέψει την οικογένεια του Dom. Γιατί; Επειδή ο Dante είναι ο γιος του Hernan Reyes, του κακού από το Fast Five που πέθανε στα χέρια του Toretto και της παρέας του. Ο Dante τα είδε όλα και πέρασε τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκησή του. 

Θα δούμε λοιπόν ότι από το Λος Άντζελες μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία μέχρι το Λονδίνο και από την Πορτογαλία μέχρι την Ανταρκτική, ο Dom και η οικογένειά του δεν βρίσκονται ποτέ σε ασφαλές μέρος. Θα το βρουν; Θα το ανακαλύψουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube