Το φανταστικό γκαράζ της Kathy Cargill με 4 McLaren [video]

Το φανταστικό γκαράζ της Kathy Cargill με 4 McLaren [video]

Η συλλέκτης απολαμβάνει την οδήγηση της McLaren Senna στα πανέμορφα τοπία του Colorado.

H Kathy Cargill από το Colorado των ΗΠΑ, παρουσίασε σε επίσημο βίντεο της McLaren το φανταστικό γκαράζ που διατηρεί με μια συλλογή από 4 υπεραυτοκίνητα της βρετανικής φίρμας.

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο McLaren 570S Spider, μία McLaren 720S Coupe σε απόχρωση Azores Orange και μια συλλεκτική McLaren Senna σε γυμνό ανθρακόνημα με κίτρινες λεπτομέρειες. 

Εξίσου εντυπωσιακό με τα αυτοκίνητα είναι και το υπόλοιπο γκαράζ - μια ξύλινη κατασκευή με αρκετό χώρο για πλύσιμο και detailing των αυτοκινήτων. Το γκαράζ μοιάζει με μουσείο καθώς έχει συλλεκτικά αναμνηστικά στους τοίχους, φωτογραφίες, μοντέλα υπό κλίμακα, έπιπλα επηρεασμένα από τον χώρο της αυτοκίνησης και έναν εξομοιωτή οδήγησης της Vesaro με τρεις οθόνες και ένα γνήσιο κάθισμα της McLaren.

Πέρα από την αγάπη της για τα αυτοκίνητα, η Kathy Cargill μιλά και για το πανέμορφο τοπίο του Colorado που συνδυάζει καταπράσινα βουνά, φαράγγια, ποτάμια και χιονισμένες πλαγιές. Σε αυτό το σκηνικό απολαμβάνει την οδήγηση των McLaren και τον εθιστικό ήχο της Senna που δεν έχει σταματήσει να την συναρπάζει κάθε φορά που πατάει το κουμπί της εκκίνησης. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube