F9: Μία πρώτη γεύση καταστροφής από το Fast & Furious [video]

F9: Μία πρώτη γεύση καταστροφής από το Fast & Furious [video]

Εκρήξεις. Περισσότερες εκρήξεις. Εντυπωσιακές έξοδοι, τρακαρίσματα και stunts που κόβουν την ανάσα! Κάποια γυρισμένα στην πράξη και κάποια CGI. Κυρίες και κύριοι, η ένατη ταινία της σειράς Fast & Furious!

Εάν δεν υπήρχε η πανδημία του Κορωνοϊού, η συγκεκριμένη είδηση θα έπρεπε να έχει παίξει πέρυσι. Καθώς όμως πολλά πράγματα πήγανε πίσω, αντίστοιχα αναβλήθηκε αρκετές φορές και η πρεμιέρα της νεότερης, ένατης κατά σειρά, ταινίας Fast & Furious. Η, πιο απλά, F9. Στις ΗΠΑ θα παίξει στις 25 Ιουνίου. Στη χώρα μας πάλι, οι «Μαχητές των Δρόμων 9» ακόμα δεν έχουν καταλήξει στην ημερομηνία. Μέχρι τότε, ας πάρουμε μια πρώτη δόση από εντυπωσιακά πλάνα και σκηνικά, με άφθονα αυτοκίνητα και καταστροφή. 

Το όλο στόρι έχει ως εξής,  Dom Toretto (Vin Diesel) ζει μια ήσυχη ζωή εκτός παραβατικότητας, με τον Letty και τον γιο του, τον μικρό Brian, παρότι γνωρίζουν πως ο κίνδυνος κρύβεται πάντα πίσω από τον ήσυχο ορίζοντα τους. Αυτή τη φορά, μια νέα απειλή θα αναγκάσει το Dom να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του εάν θέλει να σώσει εκείνους που αγαπάει περισσότερο. Η παρέα του ενώνεται μαζί για να σταματήσει μια παγκόσμια συνωμοσία, με επικεφαλής τον πιο ικανό δολοφόνο και οδηγό που έχουν συναντήσει ποτέ. Έναν άντρα που τυχαίνει να είναι ο παραμελημένος αδερφός του Dom, Jakob.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Justin Lin, ο ίδιος που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και στις ταινίες τρία, τέσσερα, πέντε και έξι. Όσο για το καστ, θα παρελάσουν ηθοποιοί όπως οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren και Charlize Theron.

Όπως θα δείτε και στο μικρό σποτ που ακολουθεί, η δράση αναμένεται καταιγιστική. Σε αυτό, άλλωστε κανείς δεν είχε αμφιβολία. Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά, πατήστε το play και απολαύστε 1,5 λεπτό δράσης. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube