Έξι Alfa Romeo Giulietta για το Fast n Furious 6

Έξι Alfa Romeo Giulietta για το Fast n Furious 6

Η Alfa Romeo έφτιαξε σε συνεργασία με το MTV έξι πολύ ιδιαίτερες Giulietta για τη συμμετοχή του μοντέλου στην ταινία Fast n Furious 6. Η μία μάλιστα... χαρίζεται.

Η Alfa Romeo Giulietta, το μοναδικό μη βελτιωμένο αυτοκίνητο που εμφανίζεται στο Fast n Furious 6, αποκτά μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στην ταινία. Μάλιστα κάθε μία από τις έξι Giulietta FF6 που θα διατεθούν στη βρετανική αγορά θα είναι υπογεγραμμένη από τους πρωταγωνιστές.

Η Alfa Romeo Giulietta FF6 βασίζεται στην έκδοση 1.4 ΤΒ MultiAir που αποδίδει 170 PS. Διαθέτει σπορ ανάρτηση, ζάντες 18’’ και κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες Brembo ενώ διατίθεται αποκλειστικά σε κόκκινο χρώμα Competizione Red. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση και αλουμινένια πεντάλ. Περισσότερο όμως χαρακτηρίζεται από την πλακέτα του Fast n Furious 6 αλλά και από την υπογραφή των πρωταγωνιστών Vin Diesel και Paul Walker στο ταμπλό.

Μια από τις έξι Alfa Romeo Giulietta FF6 που θα κυκλοφορήσουν κληρώθηκε μεταξύ των θεατών του Fast n Furious 6. Η τυχερή ήταν η Lisa Clyma από το Hampshire της Μ. Βρετανίας. Όσοι αποκτήσουν τις υπόλοιπες πέντε θα πρέπει να καταβάλουν £25,675 (€30.000).

[Πηγή: Alfa Romeo UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube