Εξαγριωμένος οδηγός απειλεί να πατήσει φωτογράφο [video]

Εξαγριωμένος οδηγός απειλεί να πατήσει φωτογράφο [video]

Η φωτογράφηση ενός αυτοκινήτου στη μέση του πουθενά γίνεται δύσκολη όταν κάποιος επιχειρεί να σε πατήσει επειδή το «πουθενά» του ανήκει.

Συχνά συμβαίνουν απρόοπτα κατά τη φωτογράφηση κάποιου αυτοκινήτου, αλλά ευτυχώς σπάνια συναντάμε επικίνδυνους κρετίνους όπως αυτός που εμφανίστηκε την περασμένη βδομάδα στην Καλιφόρνια.

Ένα φωτογραφικό συνεργείο τραβούσε στατικές φωτογραφίες ενός Audi Α5 σε έναν φαινομενικά έρημο δρόμο στη Ραμόνα, της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρει ο φωτογράφος, οι λίγοι οδηγοί που είχαν περάσει από εκείνο το σημείο είχαν αναρωτηθεί μήπως οι άνθρωποι χρειάζονταν κάποια βοήθεια, και αφού είχαν καταλάβει ότι έκαναν απλώς τη δουλειά τους χωρίς να ενοχλούν επί της ουσίας κανέναν, έφευγαν. Όχι όμως και ο τσαμπουκαλεμένος οδηγός ενός μεγάλου pick-up.

Ο οδηγός προσέγγισε το συνεργείο και άρχισε να φωνάζει ότι οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν, γιατί βρίσκονταν σε ιδιωτικό δρόμο που ανήκει στον ίδιο. Το εριστικό του ύψος ακολούθησε σύντομα η φράση «F**k you», και τότε ο φωτογράφος αποφάσισε να αρχίσει να καταγράφει το περιστατικό σε video, αφού η υπόθεση είχε ψωμί. Και το ψωμί... φούσκωσε, αφού ο οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε να φωνάζει, να βρίζει και να επαναλαμβάνει ότι βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο, αλλά κινήθηκε απειλητικά προς τους ανθρώπους και τον εξοπλισμό τους.

Κάποια στιγμή μάλιστα κατέβηκε από το αυτοκίνητο, τραμπούκισε έναν άνθρωπο του συνεργείου και πέταξε στο έδαφος το κινητό που κατέγραφε το video. Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, αξιοσημείωτη όσο και αξιοθαύμαστη είναι η υπομονή και η ψυχραιμία του φωτογράφου. Απέναντι σε έναν έξω φρενών κρετίνο που φωνάζει «F**k you» και απειλεί να τον πατήσει, εκείνος απαντάει συνεχώς με ευγένεια και με την προσφώνηση «κύριε», σε μια προσπάθεια να τον καθησυχάσει.

Όπως αναφέρει ο φωτογράφος, ο οποίος ανέβασε το παραπάνω video στο YouTube, αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε με την αστυνομία, και αυτή ανέλαβε δράση. Ο επικίνδυνος οδηγός συνελήφθη με τις κατηγορίες της επίθεσης με φονικό όπλο (κακούργημα), τη σωματική επαφή με κακό σκοπό (πταίσμα) και το βανδαλισμό (πταίσμα).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube