Έτσι ανταμείβει η Toyota τους πιστούς της πελάτες

Έτσι ανταμείβει η Toyota τους πιστούς της πελάτες

Ο τυφώνας κατέστρεψε το Toyota Highlander με το οποίο ένας οδηγός από την Φλόριντα των ΗΠΑ είχε διανύσει 1 εκατ. μίλια και η Toyota απλά του χάρισε ένα καινούργιο!

Ο Mark Miller από τη Φλόριντα, είχε ένα αυτοκίνητο που υπεραγαπούσε. Ένα Toyota Highlander που από το 2006 που το απόκτησε είχε διανύσει μαζί του περισσότερα από 1 εκατ. μίλια. Το αυτοκίνητο δεν είχε πάθει το παραμικρό και ο ιδιοκτήτης του δεν είχε σκοπό να το αλλάξει (άλλωστε πού θα εύρισκε κάτι πιο αξιόπιστο;), αλλά η φύση είχε άλλα σχέδια για αυτόν! 

Ό,τι δεν μπόρεσε να καταστρέψει ο χρόνος και η σκληρή χρήση, το κατάφερε ο τυφώνας Ίαν, ένας από τους πολλούς που χτυπούν συχνά την περιοχή της Φλόριντα των ΗΠΑ. 

toyota

Όταν ο Miller είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο από τον τυφώνα, σκέφτηκε να επικοινωνήσει με την Toyota και να την ρωτήσει αν ήθελαν το αυτοκίνητο για ερευνητικούς σκοπούς, μιας και είχε διανύσει απροβλημάτιστα πάνω από 1.000.000 μίλια. Σε αντίθετη περίπτωση θα το πήγαινε για σκραπ. 

toyota

Στην Toyota όμως αντέδρασαν κάπως διαφορετικά. Δεν αφήνεις έναν τόσο πιστό και κυρίως τόσο ευχαριστημένο πελάτη να φύγει με... το κεφάλι κάτω. Και κάπως έτσι οργάνωσαν ένα σχέδιο για να ανταμείψουν τον Miller και να του παραδώσουν ένα ολοκαίνουργιο Highlander Hybrid Bronze Edition.

Όταν ο Μiller είδε το καινούργιο Highlander να τον περιμένει στην έκθεση της Toyota δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αλλά όπως του εξήγησε ο τοπικός αντιπρόσωπος, αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η εταιρεία στον πιο πιστό πελάτη που είχε ποτέ. 

toyota

«Είμαι συγκλονισμένος. Αυτό είναι απλά απίστευτο. Είναι ένα τεράστιο οικονομικό βάρος που έφυγε από πάνω μου επειδή χρειαζόμουν το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά την αντικατάστασή του. Και αυτό γιατί ποτέ δεν θα αγόραζα κάτι άλλο πέρα από το συγκεκριμένο μοντέλο », δήλωσε συγκινημένος, ο Miller. 

Ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ασφαλτοστρώσεων και έκανε τα πάντα με το προηγούμενό του αυτοκίνητο. Τώρα θα κάνει ακόμη περισσότερα με το νέο Highlander και καθώς πλησιάζει η ηλικία της συνταξιοδότησής του, θα έχει και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να το απολαύσει. 

Για το μόνο που δεν είναι σίγουρος είναι αν θα καταφέρει να κάνει και με αυτό πάνω από 1.000.000 μίλια. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα το προσπαθήσει...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube