To εσωτερικό του μέλλοντος από την DS Automobiles

To εσωτερικό του μέλλοντος από την DS Automobiles

Η DS Automobiles παρουσίασε το M.i. 21, ένα πρωτότυπο που μας προετοιμάζει για τo εσωτερικό που θα έχουν όλα τα μελλοντικά της μοντέλα.

Η DS Automobiles ανοίγει παράθυρο στο μέλλον της παρουσιάζοντας το M.i. 21, ένα πρωτότυπο που εκφράζει το όραμά της για το εσωτερικό των μελλοντικών της μοντέλων.

Σχεδιάστηκε από τους Thomas Bouveret, επικεφαλής του τμήματος εσωτερικού σχεδιασμού, τον Vincent Lobry, επικεφαλής του τμήματος CMF Design και τις ομάδες τους.

Σύμφωνα με τη DS το M.i. 21 αποτελεί ένα φουτουριστικό σχεδιαστικό μανιφέστο που ικανοποιεί παράλληλα όλες τις απαιτήσεις τις βιομηχανίας με σκοπό να επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής.

DS Automobiles M.i. 21

Η καμπίνα του έχει μίνιμαλ σχεδίαση είναι γεμάτη τρικ, αξιοποιεί στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο και διακοσμείται από πολύχρωμο ambient φωτισμό.

Την ίδια στιγμή, μπροστά από τον οδηγό και το συνοδηγό βρίσκεται μια κυρτή οθόνη που ελέγχεται είτε με φωνητικές εντολές είτε με το χειριστήριο αφής που βρίσκεται στο κεντρικό υποβραχιόνιο.

DS Automobiles M.i. 21

To M.i. 21 θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Grand Palais Ephémère στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Révélations.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube