Εργαζόμενοι της FIAT κατά της μεταγραφής Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Εργαζόμενοι της FIAT κατά της μεταγραφής Ρονάλντο στη Γιουβέντους

«Εχουμε δέκα χρόνια να δούμε αύξηση και εσείς ξοδεύετε εκατομμύρια για το ποδόσφαιρο», λένε. 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η φήμη (που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πραγματικότητα) ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της FIAT είναι έξαλλη με την απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο ξοδεύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ (οι φήμες θέλουν το τελικό ποσό να ξεπεράσει τα 220 εκατ. ευρώ).

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δηλώνει ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή και συμπληρώνει: «Οι εργαζόμενοι της FIAT δεν έχουν δει αύξηση τα τελευταία 10 χρόνια. Τα χρήματα για τον μισθό του Κριστιάνο θα μπορούσε να εξασφαλίσουν αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Αντίθετα έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. πηγαίνουν στην Γιουβέντους».

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record η μεταγραφή του 33χρονου επιθετικού θα καταστεί εφικτή με την αρωγή της FIAT, που κατέχει και τις μετοχές των "μπιανκονέρι", μέσω χορηγικού συμβολαίου που θα υπογράψει η αυτοκινητοβιομηχανία με τον Πορτογάλο επιθετικό.
Από την άλλη η είδηση της μετακίνησης του Ρονάλντο έχει εκτοξεύσει τη μετοχή της «Γηραιάς Κυρίας» καθώς σημείωσε αύξηση κατά 3,2% χθες και κατά 5,89% σήμερα. 

[Πηγή: sport-fm.gr]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube