Ερευνα της J.D Power: Η Alfa Romeo στην κορυφή των premium μαρκών 

Ερευνα της J.D Power: Η Alfa Romeo στην κορυφή των premium μαρκών 

Η Alfa Romeo, μαζί με τη Maserati, ήταν οι δύο πιο βελτιωμένες premium μάρκες, ενώ η Alfa Romeo Stelvio αξιολογήθηκε ως το καλύτερο Compact Premium SUV στη νέα έρευνα της J.D. Power. 

Η Alfa Romeo βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των premium μαρκών και στην 3η θέση γενικά της αγοράς αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αρχικής ποιότητας (Initial Quality Study/IQS) της J.D. Power U.S. για το 2023.  

Η Alfa Romeo σκαρφάλωσε 24 θέσεις -το μεγαλύτερο άλμα στη φετινή αξιολόγηση της έρευνας IQS- κατακτώντας την 1η θέση μεταξύ των premium μαρκών και την 3η θέση συνολικά στην αγορά αυτοκινήτου. Επιπλέον, η Alfa Romeo Stelvio αναδείχθηκε επίσης ως το κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία των compact premium SUV.

«Αυτό το αποτέλεσμα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, και έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από όλη την ομάδα της Alfa Romeo. Η εξαιρετική προσοχή που δίνουμε στην ποιότητα ξεκινά από τα εργοστάσιά μας στην Ιταλία, και έχει άμεσο αντίκτυπο  στους ίδιους τους πελάτες μας. Αυτές οι επιτυχίες, δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε σχετικά ο CΕΟ της Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato.

Σημειώνουμε ότι στη συγκεκριμένη μελέτη της, η J.D. Power ερευνά τις απόψεις των καταναλωτών για τους τρεις πρώτους μήνες ιδιοκτησίας ενός καινούργιου αυτοκινήτου και εντοπίζει τυχόν προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα (PP100), αξιολογώντας τις επιδόσεις της κάθε μάρκας. 

Πηγή: Alfa Romeo 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube