Επίσημο: VW GTI Supersport Vision Gran Turismo [video]

Επίσημο: VW GTI Supersport Vision Gran Turismo [video]

Δεν θα το δούμε στην παραγωγή, αλλά οι φίλοι των video games μπορούν να το «οδηγήσουν» από σήμερα.

Λίγες ημέρες μετά το teaser, η VW αποκάλυψε και επίσημα το GTI Supersport Vision Gran Turismo για το video game Gran Turismo 6 στην κονσόλα της Sony.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας VR6 TSI με 503 PS και 67,2 kgm ροπής που συνδυάζεται με ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και τετρακίνηση. Με μόλις 2,5 kg/PS, τα 0-100 km/h έρχονται σε 3,6¨ και η τελική ξεπερνά τα 300 km/h.

Όλα αυτά, φυσικά, στον ψηφιακό κόσμο του πιο επιτυχημένου παιχνιδιού με αυτοκίνητα παγκοσμίως που πλέον αποτελεί και πλατφόρμα διαφήμισης των αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες το εκμεταλλεύονται με τα virtual μοντέλα τους.

Η ίδια η εταιρεία αναφέρει πως «η σχεδίαση αυτού του ψηφιακού supercar συνδυάζει το εμβληματικό GTI της Volkswagen με το αγωνιστικό design. Μια ματιά αρκεί για να ανησυχήσιε τους ανταγωνιστές του: το βασικό σχήμα θυμίζει το GTI αλλά ο κάθε πόρος του concept αναδίδει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα».

Όσοι το κατεβάσουν, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα (ασημί, κόκκινο, μπλε και λευκό). Αναμένουμε εντυπώσεις...

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube