Επιβεβαιώθηκε το Kia Ceed GT με 200 άλογα

Επιβεβαιώθηκε το Kia Ceed GT με 200 άλογα

Έρχεται σε έναν περίπου χρόνο και μάλλον θα είναι το ταβάνι από άποψη ιπποδύναμης καθώς δεν προβλέπεται πιο σπορ έκδοση.

Οι ειδήσεις που αφορούν στο νέο Kia Ceed συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η πληροφορία αφορά την κορυφαία από άποψη ιπποδύναμης έκδοση, με χαρακτήρα σπορ μεν, όχι όμως σκληροπυρηνικό.

Ο David Labrosse, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού για την Ευρώπη, δήλωσε στο AutoRAI ότι η έκδοση Ceed GT θα λανσαριστεί στην αγορά το 2019. Αλλά έβαλε τον πήχη της ιπποδύναμης στους 200 ίππους, στο ίδιο επίπεδο με τον προκάτοχό του, και είπε ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερη ισχύ. Από την άλλη, ενώ το προηγούμενο είχε ένα τρίθυρο αμάξωμα, κάτι μεταξύ χάτσμπακ και κουπέ, αυτό θα είναι αποκλειστικά 5θυρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πιθανό ντεμπούτο για το Kia Proceed Shooting Brake στο Παρίσι

Ο κινητήρας θα είναι και πάλι ένας 1.6 βενζίνης, με τούρμπο. Από τον οποίο οι μηχανικοί της Kia δεν αναζητούν περισσότερη ισχύ αλλά καλύτερη αξιοποίηση του καυσίμου άρα μεγαλύτερη οικονομία. Για τη ροπή δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά από τη στιγμή που η συνταγή παραμένει ίδια, όπως και η μέγιστη ισχύς των 200 ίππων, και η ροπή δεν αναμένεται να είναι αυξημένη σε σχέση με τα 27 kgm του προηγούμενου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επέκταση της γκάμας του νέου Kia Ceed

Αν και υπάρχει η τεχνογνωσία, δηλαδή έτοιμο σχεδόν αυτοκίνητο, το πρόσωπο του Hyundai i30 N, η Kia δεν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με την αδελφή εταιρεία.

Πηγή Motor1   

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube