Ένας κόσμος εμπειριών με 15.000.000 επισκέπτες

Ένας κόσμος εμπειριών με 15.000.000 επισκέπτες

Το BMW Welt στο Μόναχο υποδέχτηκε τον 15.000.000ό επισκέπτη.

Το BMW Welt στο Μόναχο υποδέχτηκε τον 15.000.000ό επισκέπτη. Πρόκειται για την οικογένεια Maritz από το Hohenkammer της Βαυαρίας, τα μέλη της οποίας καλωσόρισε επίσημα ο Thomas Muderlak, επικεφαλής του BMW Welt μαζί με το top model και πρέσβειρα της μάρκας BMW, Karolína Kurková.

Μία ακόμα έκπληξη περίμενε την οικογένεια Maritz, εκτός από τη διάσημη καλεσμένη και τα πυροτεχνήματα: Θα είναι από τους πρώτους οδηγούς σε όλο τον κόσμο που θα απολαύσουν τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer για τέσσερις εβδομάδες. Η BMW Σειρά 2 Active Tourer, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για δραστήριους οδηγούς με σπορ ταμπεραμέντο και νεαρές οικογένειες που απαιτούν άφθονα πρακτικά χαρακτηριστικά από ένα όχημα.

«Δεκαπέντε εκατομμύρια επισκέπτες από το 2007 που εγκαινιάστηκε, σηματοδοτώντας ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός για εμάς που υπογραμμίζει την τεράστια επιτυχία μας – έχοντας αρχικά προγραμματίσει περίπου 850.000 επισκέπτες το χρόνο. Συνδυάζοντας μοναδικά διαδικασίες παράδοσης οχημάτων, εκθέσεις, εκδηλώσεις, φόρουμ και βραβευμένη gourmet κουζίνα, το BMW Welt αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό κόσμο εμπειριών», δήλωσε ο Thomas Muderlak, επικεφαλής του BMW Welt.

Η Karolína Kurková είναι η νεώτερη πρέσβειρα της μάρκας BMW και εκλεκτή εκπρόσωπος της BMW Σειράς 2 Active Tourer. Σαν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε όλο τον κόσμο, εμφανίζεται με άνεση στις διεθνείς πασαρέλες από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη. Το πρόσωπό της κοσμεί τα εξώφυλλα των πιο διάσημων και επιτυχημένων περιοδικών μόδας και lifestyle. Νεαρή μητέρα με μοντέρνο lifestyle, γνωρίζει τι θέλει από ένα αυτοκίνητο. «Η BMW Σειρά 2 Active Tourer μου ταιριάζει άψογα – επειδή συνδυάζει τους δύο κόσμους μου: Από τη μία το στυλ, που είναι σημαντικό για μένα, σαν μοντέλο. Από την άλλη, την ευελιξία και ασφάλεια που χρειάζομαι από το αυτοκίνητό μου στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή ζωή μου σαν νεαρή μητέρα. Και ασφαλώς είναι άκρως απολαυστικό στην οδήγηση» εξηγεί η Kurková.

15 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Το BMW Welt άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο του 2007. Μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε τουριστική ατραξιόν και πραγματικός πόλος έλξης για επισκέπτες. Το 2008, την πρώτη του πλήρη χρονιά, ο αριθμός των επισκεπτών ήδη ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια. Πέρσι, το BMW Welt υποδέχτηκε 2,93 εκατομμύρια άτομα, αριθμό ρεκόρ. Αυτή η ανοδική τάση δείχνει να συνεχίζεται και το 2014, με τον αρχικό αριθμό πρόβλεψης των 850.000 να υπερδιπλασιάζεται.

Πέραν του ότι φιλοξενεί τις μάρκες  BMW, MINI και Rolls-Royce Motor Cars, το BMW Welt προσφέρει ένα ποικίλο πρόγραμμα με εκδηλώσεις, περιηγήσεις, καθημερινές ζωντανές παραστάσεις, δείπνα υψηλής γαστρονομίας και μία μοναδική εμπειρία παράδοσης οχημάτων όλο το χρόνο. Τους καλοκαιρινούς μήνες παρελαύνει ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών. Εκτός από τις εκθέσεις, η κορυφαία αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι ένας από τους κυριότερους λόγους προσέλκυσης του κοινού. Περίπου το 60% των επισκεπτών προέρχεται από τη Γερμανία. Το μεγαλύτερο μερίδιο αλλοδαπών επισκεπτών καταφτάνει από τις ΗΠΑ και ακολουθούν η Ρωσία και η Ασία. Η γειτονική Αυστρία και η Ιταλία επίσης εκπροσωπούνται δυναμικά. Περίπου το 40% των επισκεπτών έχει έρθει στο BMW Welt πάνω από μία φορά.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube