Ένας καυγάς στο δρόμο, που σπάει προκαταλήψεις! [video]

Ένας καυγάς στο δρόμο, που σπάει προκαταλήψεις! [video]

Μια μοτοσικλέτα είναι λιγότερο ασφαλής από ένα αυτοκίνητο, κι αυτό λιγότερο ασφαλές από ένα φορτηγό. Σωστό; Λάθος!

Το λέμε πάντα: Μην τσακώνεστε στο δρόμο, διότι δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Εδώ η κατάληξη του καυγά είναι κακή, αλλά όχι αυτή που θα περιμένατε.

Το να τσακώνεσαι στο δρόμο είναι χαζό κι επικίνδυνο, διότι η κατάληξη θα είναι σίγουρα δυσάρεστη και μπορεί να είναι ασύγκριτα σοβαρότερη από την αιτία του τσακωμού.

Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε ανάμεσα στον μοτοσικλετιστή και τον οδηγό του ασημί σεντάν που βλέπουμε στο video. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι τσακώθηκαν άσχημα κι εκνευρίστηκαν σε βαθμό που ο μοτοσικλετιστής κλότσησε την πόρτα του αυτοκινήτου. Ασυγχώρητο.

Εξίσου τυφλωμένος από θυμό, ο οδηγός του σεντάν αντέδρασε με το χειρότερο τρόπο: κάνοντας απότομη τιμονιά προς το μέρος του μοτοσικλετιστή. Διπλά ασυγχώρητο, αφού θα μπορούσε να τον σκοτώσει, καθώς κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο με 120 km/h.

Θα περίμενε κανείς να πέσει η μοτοσικλέτα αφού σπρώχτηκε από το αυτοκίνητο, όμως ο μοτοσικλετιστής κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και να μην πέσει πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο. Αυτός που έχασε τον έλεγχο ήταν ο οδηγός του σεντάν, που χτύπησε με δύναμη στο τσιμεντένιο στηθαίο, αποστρακίστηκε προς την άλλη μεριά και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό Cadillac Escalade.

Μιλάμε για το μεγαλύτερο και βαρύτερο pick-up της αγοράς, όμως με τη σύγκρουση σηκώθηκε στους δύο τροχούς κι ανατράπηκε, καταλήγοντας να σέρνεται ανάποδα με τη σκεπή.

Όλα δηλαδή εξελίχθηκαν με εντελώς απρόσμενο τρόπο. Κι ο μοτοσικλετιστής ήταν αυτός ο μόνος που δεν έπαθε τίποτε. Ο οδηγός του σεντάν σίγουρα τραυματίστηκε στον εγωισμό και στο πορτοφόλι του, ενώ ο 75χρονος οδηγός του φορτηγού ήταν αυτός που τραυματίστηκε πραγματικά, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Πάντως ο μοτοσικλετιστής, που τα ξεκίνησε όλα, δεν θα τη γλιτώσει τελικά, αφού το video ήρθε στα χέρια της αστυνομίας που τον κυνηγάει, μεταξύ άλλων, κι επειδή έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube