Ένας αυτοκινητόδρομος γεμάτος… σοκολάτα! [video]

Ένας αυτοκινητόδρομος γεμάτος… σοκολάτα! [video]

Βυτιοφόρο ανατράπηκε στην Πολωνία κι έπνιξε την εθνική με 12 τόνους σοκολάτας.

Θλιβερό για τους «γκουρμέ», αλλά πάλι καλά που δεν έγινε καραμπόλα ή, ακόμα καλύτερα, που το βυτιοφόρο δεν μετέφερε βενζίνη ή άλλο επικίνδυνο φορτίο… 

Δεν ξέρουμε πώς έγινε το ατύχημα, όμως το τεράστιο βυτιοφόρο ανατράπηκε, ήρθε κάθετα στο δρόμο και πέρασε το μισό στο αντίθετο ρεύμα, κλείνοντας τρεις από τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Α2 Βαρσοβίας-Poznan και χύνοντας στο κατάστρωμα 12 τόνους υγρής σοκολάτας!

Ευτυχώς στο χθεσινό ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο, κι έτσι ο μόνος που τραυματίστηκε –ελαφρά– ήταν ο 60χρονος οδηγός του βυτιοφόρου (αλήθεια, τι συμβαίνει με τους 60χρονους οδηγούς βαρέων οχημάτων;…)

chocolate floods highway in Poland

Η σοκολάτα κάλυψε και τις τέσσερις λωρίδες, σε αρκετό βάθος, αλλά κάποιοι από τους οδηγούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο του συμβάντος πέρασαν μέσα από την καφέ θάλασσα, σκορπίζοντας περαιτέρω τη σοκολάτα και κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Και η σοκολάτα γλιστρούσε «χειρότερα από χιόνι», οπότε καλά που δεν έγινε κι άλλο ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φορτηγό χρηματαποστολής σκορπάει 600.000 δολάρια σε αυτοκινητόδρομο! [video]

Οι Αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορία στη βασική αυτή οδική αρτηρία για δύο ώρες ώστε να γίνει προσπάθεια καθαρισμού του οδοστρώματος. Πράγμα όχι εύκολο, αφού η σοκολάτα έπηζε κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο και η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να ρίξει ζεστό νερό για να την ξαναλιώσει και να τη σκουπίσει.

Δεν έγινε γνωστός ο προορισμός του βυτιοφόρου, όμως η 1η Ιουνίου είναι για τους Ευρωπαίους η Ημέρα του Παιδιού, οπότε είναι πιθανό κάποια παιδάκια να βγήκαν χαμένα.

[Πηγές: The New York Times, KTVQ News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube