Ένα… «υποβρύχιο» Audi RS6 Avant [video]

Ένα… «υποβρύχιο» Audi RS6 Avant [video]

Η επισκευή του εικονιζόμενου Audi RS6 Avant που ανασύρθηκε πρόσφατα από τον ποταμό Neckar στο κρατίδιο του Baden-Württemberg αξίζει σχεδόν… όσο η αγορά του.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της καταστροφής, αναφέρουμε απλώς ότι το RS6 Avant της Audi κοστίζει στη Γερμανία €127.000, ενώ στη χώρα μας €161.650. Αφού πλέον έχουμε μια τάξη μεγέθους της ζημιάς, ας δούμε τι συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο κρατίδιο του Baden-Württemberg της Γερμανίας. 

Ο 37χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του μοντέλου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του πλησίον του ποταμού Neckar προκειμένου, όπως δήλωσε ο ίδιος στις Αρχές, να κάνει μια σύντομη στάση σε μία δημόσια τουαλέτα που βρισκόταν δίπλα από τον ποταμό.

Επιστρέφοντας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει. Και τότε το RS6 Avant κατέληξε στο βυθό του ποταμού. Κόλλησε το γκάζι; Έκανε κάποια λάθος κίνηση ο οδηγός; Η έρευνα που διεξάγεται από εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας αλλά και του πυροσβεστικού σώματος θα αποδείξει τι πραγματικά έχει συμβεί. Ο οδηγός πάντως του αυτοκινήτου δήλωσε πως δεν υπέπεσε σε κάποιο σφάλμα και ότι ξαφνικά το αυτοκίνητο επιτάχυνε μόνο του… στοχεύοντας το ποτάμι. 

rs6

Ο οδηγός, χαίρει άκρας υγείας αφού κατάφερε με γοργές κινήσεις να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου καθώς αυτό βυθιζόταν αλλά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς εμφάνιζε συμπτώματα υποθερμίας. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του RS6 Avant, η επισκευή του μοντέλου κοστίζει σχεδόν όσο η αγορά του ως καινούργιου. Είναι βέβαιο πως ο 37χρονος θα προσεύχεται οι έρευνες να αποδείξουν ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα...  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube