Ένα Toyota HiAce που αρνείται να πεθάνει [video]

Ένα Toyota HiAce που αρνείται να πεθάνει [video]

Μην σας ξεγελά η εμφάνιση, το βανάκι της Toyota δουλεύει ακόμα!

Τα επαγγελματικά μοντέλα της Toyota έχουν τη φήμη πως δεν πεθαίνουν ποτέ, ακόμα και αν δέχονται μεγάλη καταπόνηση από τους ιδιοκτήτες τους. Η περίπτωση του συγκεκριμένου Toyota HiAce όμως ξεφεύγει από τα όρια της λογικής.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η άμορφη μάζα σιδερικών που κάποτε ήταν επαγγελματικό βαν θα έπρεπε να έχει πάει για απόσυρση εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, όπως βλέπετε και στο βίντεο που μας έρχεται από το μακρινό Πουέρτο Ρίκο, ο πετρελαιοκινητήρας συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτος, τραντάζοντας ότι έχει απομείνει από το σκουριασμένο αμάξωμα στο ρελαντί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαλυμένο Toyota GT86 πηγαίνει ακόμα! [video]

Είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε την ακριβή χρονολογία του βαν καθώς αρκετά μέρη του αμαξώματος λείπουν αφήνοντας ακάλυπτη τη διθέσια καμπίνα, όμως αν κρίνουμε από τη διάταξη cab-over και τα λιγοστά αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του, μάλλον πρόκειται για ένα Toyota HiAce τρίτης γενιάς (H50) που κυκλοφόρησε μεταξύ 1982-1989. Το συγκεκριμένο παράδειγμα του μοντέλου φαίνεται πως έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του και αν κρίνουμε από το παραμορφωμένο σε διάφορα σημεία αμάξωμα, έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον ένα τροχαίο ατύχημα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube