Ένα Nissan X-Trail για το φεγγάρι! [video]

Ένα Nissan X-Trail για το φεγγάρι! [video]

Σε συνεργασία με την Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής Εξερεύνησης η Nissan μας δείχνει ότι το νέο X-Trail e-4ORCE είναι ιδανικό και για βόλτες στο φεγγάρι!

Nissan X-Trail

Με ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με την κωδική ονομασία «e-4ORCE Moon Trail», η Nissan σε συνεργασία με την JAXA, την Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής Εξερεύνησης, μετέφερε ένα X-Trail e-4ORCE στο νησί Miyake-Jima, όπου η επιφάνεια του εδάφους προσιδιάζει με αυτή της Σελήνης. 

Εκεί, η Nissan απέδειξε πώς ένα X-Trail με την τεχνολογία κίνησης σε όλους τους τροχούς e-4ORCE, μπορεί να προσφέρει σταθερή, προβλέψιμη πρόσφυση, ησυχία και άνεση στην καμπίνα σε μια ποικιλία οδηγικών συνθηκών, εντός και εκτός της υφηλίου.

Εκτός από τα εμπορικά μοντέλα της Nissan, η τεχνολογία e-4ORCE χρησιμοποιείται από την JAXA για τον έλεγχο της κινητήριας δύναμης του σεληνιακού rover. Αξιοποιώντας αυτή τη συνεργασία με την JAXA, η Nissan απέδειξε πόσο αποτελεσματικό είναι το X-Trail, σε ακραία περιβάλλοντα όπως η επιφάνεια του φεγγαριού, σε ένα από τα νησιά νότια της Ιαπωνίας. 

Πηγή: Nissan

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube