Ένα Koenigsegg Agera R σε άγρια στούκα [video]

Ένα Koenigsegg Agera R σε άγρια στούκα [video]

Μια κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή της απώλειας ελέγχου και της σύγκρουσης ενός Koenigsegg Agera R στην Κίνα.

Στο video που περιέργως κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας CCTV, μπορούμε να δούμε τη σύγκρουση του σπάνιου σουηδικού hypercar, η οποία θα λέγαμε ότι ήταν αρκετά σοβαρή –τουλάχιστον σε σχέση με τις φωτογραφίες που είδαν πρώτες το φως της δημοσιότητας.

Και αναφερόμαστε με το χαρακτηρισμό «σοβαρή» όχι τόσο για το αυτοκίνητο, αλλά για τη ασφάλεια των επιβαινόντων. Στο video, το Agera R φαίνεται ότι ξαφνικά στρίβει προς τα δεξιά (σε αριστερή καμπή), προφανώς από άτσαλο πάτημα του γκαζιού. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με τα μούτρα και αρχίζει να περιστρέφεται, για να καταλήξει σχεδόν διαλυμένο στην άλλη πλευρά του δρόμου.  

Οι αιτίες που οδήγησαν τον οδηγό στο ατύχημα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η σύγκρουση οφειλόταν στην οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Το επίμαχο Agera R είναι το μοντέλο Νο 82 στη γραμμή παραγωγής της Koenigsegg και πιστεύεται ότι ανήκει σε ένα εκατομμυριούχο συλλέκτη που έχει ακόμα στην κατοχή του τη Αγία Τριάδα των hypercar: Ferrari LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder [δείτε την κόντρα τους, εδώ].

[Πηγή CarNewsChina]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube