Ένα Honda e ντυμένο στα χρώματα της Red Bull Racing

Ένα Honda e ντυμένο στα χρώματα της Red Bull Racing

Ένα Honda e αγρίεψε και ντύθηκε στα χρώματα της Red Bull Racing προς τιμήν του Max Verstappen.

To ηλεκτρικό της Honda αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς που μας πέρασε. Πολλοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν ότι θα ακολουθήσει και μια πιο καυτή έκδοση Τype R, όμως ο κατασκευαστής δήλωσε επίσημα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Έτσι, όσοι θέλουν να αγριέψουν το μικρό της Honda θα πρέπει να στραφούν σε βελτιωτικούς οίκους.

Εμπνευσμένη από την πρόσφατη επιτυχία της Red Bull σε συνεργασία με τη Honda στη Formula 1, η Innovate Composites παρουσίασε ένα e το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στο νέο παγκόσμιο πρωταθλητή, Max Verstappen.

Honda e

Η απόσταση από το έδαφος έχει χαμηλώσει ενώ το μετατρόχιο έχει αυξηθεί. Οι θόλοι έχουν φαρδύνει ενώ στο εμπρός και πίσω μέρος δεσπόζουν οι διαχύτες. Επιπλέον, έχει προστεθεί στην οροφή μια μεγάλη αεροτομή με έντονη κλίση. Οι εργοστασιακοί τροχοί όπως είναι φυσικό αποτελούν παρελθόν και έχουν δώσει τη θέση τους σε λευκές αγωνιστικές ζάντες έξι ακτίνων.

Honda e

Η Innovate Composites δεν περιορίστηκε στις παραπάνω μετατροπές, αλλά έντυσε το e στα χρώματα του μονοθεσίου της Red Bull με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα ο ταλαντούχος Ολλανδός. Ο βελτιωτικός οίκος δικαιολογημένα έπλεξε το εγκώμιο του Verstappen περιγράφοντας τον ως «έναν από τους καλύτερους και πιο σκληρούς μαχητές στην ιστορία του πρωταθλήματος».

Tέλος, για όσους θέλουν να μετατρέψουν το Honda e τους, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με το κόστος της συγκεκριμένης μεταμόρφωσης να είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube