Ένα αυτοκίνητο που ήθελε να γίνει Porsche 911 GT2 RS

Ένα αυτοκίνητο που ήθελε να γίνει Porsche 911 GT2 RS

Μια - όχι και τόσο πετυχημένη - ρεπλικα Porsche διατίθεται προς πώληση στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική σελίδα Carbuzz ξέθαψε ένα πολύ περίεργο project που διατίθεται προς πώληση μέσω Craiglist - μια ρέπλικα τύπου Porsche που μάλλον δεν ξεγελά κανένα.

Το μοντέλο βασίζεται στο - συνήθη ύποπτο για μετατροπές τέτοιου είδους - Pontiac Fiero του 1988, με τον κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα V6 2,8 λίτρων να έχει υποστεί πλήρη ανακατασκευή.

Porsche replica

Το εμπρός μέρος είναι το πιο επιτυχημένο καθώς τα φώτα, τα φτερά και ο προφυλακτήρας παραπέμπουν στην Porsche 996. Εκεί που αρχίζει να χαλάει το πράγμα είναι στο προφίλ, όπου τα αυτοκόλλητα GT2 RS δεν ταιριάζουν με τις αναλογίες, ούτε με την πόρτα του Fiero. Το πίσω μέρος έχει ξεφύγει εντελώς και δε θυμίζει σε τίποτα Porsche με μια ενσωματωμένη αεροτομή και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης στον custom-made προφυλακτήρα. Η εικόνα δε βελτιώνεται ούτε στη διθέσια καμπίνα η οποία προέρχεται αυτούσια από το Pontiac Fiero.

Αν αναρωτιέστε για το πόσο κοστίζει αυτό το περίεργο δημιούργημα, ο ιδιοκτήτης ζητά $4.800 (€4.316) όμως αμφιβάλουμε για το αν θα βρεθεί κάποιος αγοραστής να τα δώσει.

Πηγή: Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube