Ενα Audi S8, το "δώρο" της Μπάγερν στον Πεπ Γκουαρντιόλα

Ενα Audi S8, το "δώρο" της Μπάγερν στον Πεπ Γκουαρντιόλα

Με ένα Audi S8 θα μετακινείται o Πεπ Γκουαρντιόλα, όσο καιρό θα "υπηρετεί" την μεγάλη κυρία του Μονάχου

Oι ειδικοί επί των ποδοσφαιρικών θεμάτων λένε ότι το έργο του Πεπ Γκουαρντιόλα στο τιμόνι της τενικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Οχι διότι ο αμφισβητούν τις ικανότητές του, αλλά γιατί ο προκάτοχός του, ο Γιουπ Χάινκες, φέτος κυριολεκτικά "τα πήρε όλα και έφυγε". Ο Χάινκες πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του Champions League, της Bundesliga και του γερμανικού κυπέλλου, τίτλοι που βαραίνουν την πλάτη του Γκουαρντιόλα, ο οποίος καλείται να αποδείξει πως δικαίως πήρε τόσα εκατομμύρια για να καθίσει αυτός στον πάγκο της βασίλισσας της Βαυαρίας.

Βέβαια, ο Ισπανός, δεν είναι τυχαίος, μολονότι πολλοί τον κατηγορούν ότι αυτό το "τσίκι-τσίκι" ποδόσφαιρο (playstation το λένε άλλοι) που εφάρμοσε στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να σταθεί στο Μόναχο. Σε κάθε περίπτωση, αν το έργο του Πεπ στο τιμόνι της Μπάγιερν προβλέπεται δύσκολο, δεν θα συμβεί το ίδιο και με αυτό στο τιμόνι του Audi S8, με το οποίο θα μετακινείται όσο καιρό θα "υπηρετεί" την μεγάλη κυρία του Μονάχου. Η Audi ως γνωστόν είναι μια από τις μεγάλες χορηγούς της Μπάγιερν και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο πρόεδρος του ΔΣ της Audi, Ρούπερτ Στάντλερ, παρέδωσε στον Γκουαρντιόλα το κλειδί του S8, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Βέβαια, η Αudi εδρεύει στο Ινγκoλστάντ που απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το Μόναχο, σε αντίθεση με την BMW, της οποία τα κεντρικά κτίρια φαίνονται από το πάνω διάζωμα του Allianz Arena. Φαίνεται όμως πως το Ινγκολστάντ πλήρωσε περισσότερα για να τοποθετήσει τους τέσσερις κύκλους του κάτω από τη μύτη της BMW… Εμπορικές επιλογές και επιλογές μάρκετινγκ, τις οποίες δεν έχουμε λόγο να κρίνουμε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube