Ένα Audi A4 διαφορετικό από τα άλλα

Ένα Audi A4 διαφορετικό από τα άλλα

Μια σειρά από μετατροπές έχουν αλλάξει άρδην την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του premium sedan της Audi.

Μια αγγελία πώλησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την πόλη Lexington της South Carolina (ΗΠΑ) μας κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα καθώς αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο Audi A4 της γενιάς B7 (2004-2009).

Ιδιοκτήτης του μοντέλου είναι ο Mark Lipinski πραγματοποίησε τις εκτενέστατες μετατροπές μέσα στα τελευταία δύο χρόνια. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η ανύψωση της ανάρτησης κατά 51 mm, και η τοποθέτηση εκτός δρόμου ελαστικών με διάμετρο 33". Για να χωρέσουν οι τροχοί, ο Mark χρειάστηκε να κόψει ένα μέρος από τα εμπρός και τα πίσω φτερά αλλά και από τους προφυλακτήρες.

Το καπό με τις εισαγωγές αέρα και το κάλυμμα του πορτ παγκάζ είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όμως μαζί με το όχημα ο πωλητής διαθέτει και τα εργοστασιακά πάνελ. Η "στρατιωτική" φορεσιά είναι wrap, με την αρχική απόχρωση του αυτοκινήτου να είναι κόκκινη. Την εικόνα συμπληρώνουν τα aftermarket φώτα, οι εισαγωγές αέρα σε στυλ S Line με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης, οι μαύρες λεπτομέρειες σε γρίλια και πλαίσιο παραθύρων και ο διαχύτης.

Audi

Το συγκεκριμένο A4 φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Παρόλο που με αυτή την εμφάνιση θα ταίριαζε μια έκδοση quattro, η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Από το 2008 μέχρι σήμερα, το ταλαιπωρημένο Audi έχει διανύσει λίγο πάνω από 240.000 km.

Όπως ήταν αναμενόμενο από την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, υπάρχουν ορισμένα σημεία του που θα χρειαστούν δουλειά. Ένα από αυτά είναι η εξάτμιση και μια μικρή διαρροή ψυκτικού υγρού. Επιπλέον, το ένα από τα δύο φώτα εμπρός είναι καμένο, και οι μεμβράνες για τα φιμέ τζάμια έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν. Μικρή φθορά υπάρχει και στο εσωτερικό, ιδιαίτερα στο κάθισμα του οδηγού. Παρόλα αυτά έχουν γίνει όλα τα service και ο κινητήρας, το κιβώτιο, η ανάρτηση και τα φρένα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για όσους αναρωτιούνται, η τιμή του αντισυμβατικού Audi A4 είναι $4.500. Όπως ισχυρίζεται ο σημερινός ιδιοκτήτης, το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι τέλειο, όμως θα χαρίσει όμορφες στιγμές σε όποιον το αγοράσει καθώς προσελκύει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των περαστικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube