Elon Musk, υπάρχει πρόβλημα! Μεγάλο...

Elon Musk, υπάρχει πρόβλημα! Μεγάλο...

Νορβηγοί ιδιοκτήτες μοντέλων της Tesla δημοσίευσαν μια λίστα με 30 προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στα αυτοκίνητα τους, ζητώντας εξηγήσεις από τον Elon Musk!

Ο Elon Musk βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νορβηγία με αφορμή το Offshore Northern Seas (ONS) 2022 (συνέδριο για την ενέργεια) αλλά όπως φαίνεται, για άλλο λόγο θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, καλείται να αντιμετωπίσει την οργή δεκάδων Νορβηγών ιδιοκτητών μοντέλων της φίρμας του, οι οποίοι μάλιστα απαιτούν από τον ίδιο να τοποθετηθεί δημόσια παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για το πλήθος προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τα αμερικανικά ηλεκτρικά οχήματα.

Προβλήματα, που όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει, τους έχει στοιχίσει ουκ ολίγα χρήματα για επισκευές!

tesla

Η Νορβηγία θυμίζουμε, είναι από τις ελάχιστες χώρες παγκοσμίως με τόσο μεγάλη διείσδυση στα ηλεκτρικά μοντέλα και η μεγαλύτερη (αναλογικά με τους κατοίκους της) αγορά για την Tesla επί ευρωπαϊκού εδάφους. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι ξέρουν καλά, από πρώτο χέρι, τι σημαίνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην πράξη... 

Στη λίστα λοιπόν με τα 30 προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς με τα μοντέλα της Tesla (ειδικά με το Model 3) ξεχωρίζουν, η «αδυναμία» των αυτοκινήτων να εκκινήσουν στο κρύο, οι λαβές των θυρών που επίσης αρνούνται να ανοίξουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, η δυσλειτουργία του συστήματος Autopilot, τα ποικίλα προβλήματα στη διαδικασία της φόρτισης, η μικρότερη από την εργοστασιακή διάρκεια ζωής των μπαταριών, τα πολλά θέματα με τις σκουριές στο αμάξωμα και αρκετά ακόμα μικρότερης όμως σημασίας.

tesla

Το «κλαμπ παραπόνων» που έχει συσταθεί σκέφτηκε μάλιστα έναν ευφάνταστο τρόπο να προσελκύσει την προσοχή τόσο του Elon Musk όσο και των ειδησεογραφικών πρακτορείων που βρίσκονται στη χώρα, σχηματίζοντας με τα αυτοκίνητα τους το γράμμα «HELP» ζητώντας έτσι τη βοήθεια του κόσμου ώστε εισακουστούν οι ανάγκες τους!

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του λαλίστατου κατά τα άλλα Elon Musk…

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube