Elon Musk: Μην πανικοβάλλεστε με τον κορονοϊό

Elon Musk: Μην πανικοβάλλεστε με τον κορονοϊό

Το κάλεσμα του CEO της Tesla για ψυχραιμία σχετικά με την πανδημία.

Ο CEO της Tesla και της SpaceX, Elon Musk δήλωσε στο Twitter πως «Ο πανικός για τον κορονοϊό είναι χαζός», τονίζοντας πως ο φόβος είναι ο εχθρός της λογικής.

Μιλώντας στους εργαζόμενους της SpaceX, ο Elon Musk είπε πως η πιθανότητα χάσουν τη ζωή τους σε τροχαίο οδηγώντας από τη δουλειά προς το σπίτι είναι πολύ μεγαλύτερη από το να πεθάνουν λόγω κορονοϊού. Επιπλέον, ανέφερε πως οι περισσότεροι νεκροί από κορονοϊό ήταν άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα του αναπνευστικού. Τέλος τους παρότρυνε να προσέχουν την υγεία τους και αν έχουν συμπτώματα να μείνουν στο σπίτι.

Σε παλαιότερο tweet, ο Musk έγραψε πως δεν πρέπει να υπερβάλλουμε στο κομμάτι των πόρων για την έρευνα κατά του κορονοϊού, καθώς αυτό ίσως φρενάρει την πρόοδο της επιστήμης όσον αφορά τη θεραπεία άλλων ασθενειών. Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άντρας της Tesla συζήτησε πρόσφατα με την εταιρεία Medronic, συμβάλλοντας με τις ιδέες του στην κατασκευή ειδικών ανεμιστήρων για εξαερισμό.

Μέχρι στιγμής, έχουμε 342.410 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε όλο τον κόσμο. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 14.762, ενώ 99.041 άνθρωποι έχουν αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια.

Παρακάτω, μερικά από τα tweet του Elon Musk σχετικά με την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube