Elon Musk: «Δεν πουλάω άλλες μετοχές της Tesla»

Elon Musk: «Δεν πουλάω άλλες μετοχές της Tesla»

O Elon Musk ανακοίνωσε πως πούλησε όσες μετοχές έπρεπε της Tesla και δε θα προχωρήσει σε καμία άλλη ενέργεια τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε, μέσω Twitter φυσικά, ότι δε θα προχωρήσει στην πώληση άλλων μετοχών της Tesla τα επόμενα δυο χρόνια.

Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης, η μετοχή της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σταμάτησε να χάνει έδαφος και έφθασε να διαπραγματεύεται στα $129,23 (αύξηση 3%).

Ο Musk, θυμίζουμε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει πουλήσει μετοχές της Tesla αξίας 43,6 δισ δολαρίων, με τον ίδιο να δηλώνει πως προχώρησε σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να διασφαλίσει την ευημερία της εταιρείας. Γιατί όπως πιστεύει και δηλώνει συχνά πυκνά, η χρονιά που έρχεται θα είναι δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία αλλά και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!    

Βέβαια, πολλοί μέτοχοι της εταιρείας έχουν αντίθετη γνώμη και ισχυρίζονται ότι τα χρήματα αυτά δόθηκαν για την αγορά του Twitter, με την τελική απόφαση σε αυτήν την ενδοοικογενειακή κόντρα να δίνει εν τέλει η απόφαση του δικαστηρίου. 

Tesla

Ερωτηθείς τώρα από χρήστες της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης εάν σκοπεύει να φέρει κάποιον άλλο επιχειρηματία όπως τον David Sacks για παράδειγμα που έχει «ακουστεί», προκειμένου να τρέξει το Twitter ώστε ο ίδιος να επιστρέψει εξ’ ολοκλήρου στην Tesla, ο Musk απέφυγε να δώσει κάποια σαφή απάντηση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube