Eleanor: Πουλήθηκε, αλλά ο Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει το κυνηγητό [video]

Eleanor: Πουλήθηκε, αλλά ο Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει το κυνηγητό [video]

Σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο πουλήθηκε μία από τις αυθεντικές Mustang “Eleanor” που πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Gone in 60 Seconds” του 2000, με την τιμή της να φτάνει τα 1 εκ. δολάρια.

Για την ακρίβεια είναι η μοναδική, μιας και από τα 11 αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν για την ταινία, τα τρία μόνο ήταν λειτουργικά, ενώ και από αυτά μόνο το συγκεκριμένο επέζησε καθώς τα άλλα δύο δεν διέθεταν λειτουργικό εσωτερικό και χρησιμοποιήθηκαν από τους κασκαντέρ. Το συγκεκριμένο είναι ουσιαστικά αυτό που οδηγούσε ο Νίκολας Κέιτζ στην ταινία και έπρεπε να είναι πλήρως λειτουργικό μιας και θα υπήρχαν λήψεις εσωτερικού.

O πρωταγωνιστής όμως της ταινίας Gone in 60 Seconds, Νίκολας Κέιτζ, είναι εδώ και κάμποσο καιρό πρεσβευτής της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας BAIC. Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της φίρμας σκέφτηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό σποτ για το νέο τους σεντάν, με τον Κέιτζνα ξαναπιάνει το τιμόνι και να προσπαθεί να ξεφύγει από άλλο ένα αυτοκινητικό κυνηγητό. Βέβαια, άλλο θέαμα προσφέρει το κυνηγητό με μια Eleanor και άλλο με ένα κινέζικο οικογενειακό σεντάν, αλλά αυτόν τον συνειρμό μάλλον δεν τον έκανε ο Νίκολας Κέιτζ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube