Εκόψε σε κομμάτια την Camaro επειδή δεν έβρισκε αγοραστή [video]

Εκόψε σε κομμάτια την Camaro επειδή δεν έβρισκε αγοραστή [video]

Προτίμησε να καταστρέψει το αυτοκίνητο από το να υποκύψει σε μια από τις χαμηλές προσφορές που δεχόταν για αυτό.

Ένας ιδιοκτήτης μιας κλασικής πλέον Chevrolet Camaro της δεκαετίας του '70, αποφάσισε να καταστρέψει το αυτοκίνητό του σε ζωντανή μετάδοση, αφού οι προσφορές που δεχόταν για την πώλησή του στην αντίστοιχη αγγελία δεν τον ικανοποιούσαν

Ο "Jon Danger" όπως αυτοαποκαλείται, βιντεοσκόπησε τον εαυτό του καθώς έκοβε το αμάξωμα και το εσωτερικό της πορτοκαλί Camaro.

Στο βίντεο διάρκειας 40 λεπτών ακούγεται να λέει: «Γιατί να το πουλήσω σε κάποιον για τόσα λίγα χρήματα; Θα προτιμούσα να το κόψω, και να το πάω σε μια άντρα και να το χαρίσω. Κανείς δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα, όλοι προσφέρουν χαμηλές προσφορές και τώρα κλαίνε για την Camaro».

Όπως βλέπουμε ο Jon έκοψε με ηλεκτρικό πριόνι το αμάξωμα και το πλαίσιο στο εμπρός τμήμα, τη βάση του παρμπρίζ και την οροφή, τις πόρτες και τμήματα από το εσωτερικό. Στη συνέχεια ρώτησε τους θεατές αν ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποια εξαρτήματα από το κατεστραμένο όχημα, εκτός από τη μάσκα που σκοπεύει να κρατήσει για δική του χρήση. Τέλος, αναφέρει πως έχει και δεύτερη Camaro την οποία σκοπεύει να καταστρέψει αν συνεχίσει να δέχεται χαμηλές προσφορές.

Παραθέτουμε ένα μικρό τμήμα από το κακογυρισμένο βίντεο καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου για να μπει στην κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία καταστροφής ενός οχήματος. Για την ιστορία, τα χρήματα που ζητούσε για το αυτοκίνητο ήταν $5.000.

 

[Πηγή: Clapd Out μέσω The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube