Έκλεψαν 124 τροχούς από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Έκλεψαν 124 τροχούς από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Ο ιδιοκτήτης βρήκε τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα πάνω σε ξύλινα στηρίγματα.

Μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Chevrolet στο Sidell της Loyisiana (ΗΠΑ) ήταν ο στόχος δύο κλεφτών οι οποίοι αφαίρεσαν 124 τροχούς από τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο ανοιχτό πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι δράστες έσβησαν τα φώτα, απενεργοποίησαν τους συναγερμούς και τις κάμερες ασφαλείας πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία, δείχνοντας προτίμηση σε τροχούς με ζάντες αλουμινίου, διαστάσεων από 20" και πάνω.

wheels

Το επόμενο πρωί, ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας Matt Bowers Chevrolet ήρθε αντιμέτωπος με ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα - 31 αυτοκίνητα που προορίζονταν για πώληση είχαν μείνει χωρίς τροχούς. Η αξία των κλοπιμαίων (τροχοί και ζάντες) υπολογίζεται στα $124.000, ενώ ο επιχειρηματίας προσφέρει αμοιβή $25.000 σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν σε διάφορες πολιτείες της ΗΠΑ, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για οργανωμένες συμμορίες και έμπειρους δράστες που γνώριζαν πολύ καλά το αντικείμενο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube