Έκανε το αυτοκίνητο ασθενοφόρο για να μην κολλάει στην κίνηση [video]

Έκανε το αυτοκίνητο ασθενοφόρο για να μην κολλάει στην κίνηση [video]

O τύπος από τη Βρετανία το προχώρησε περισσότερο από τους Έλληνες καραγκιόζηδες που κάνουν slipstreaming στα ασθενοφόρα. Έκανε το δικό του αυτοκίνητο ασθενοφόρο.

Προκειμένου να μην υπόκειται στο βάσανο της αργής κίνησης και του μποτιλιαρίσματος, ο Βρετανός Shaun Scandle, 31 ετών, σκέφτηκε κάτι ανατρεπτικό.

Έπιασε το Renault Mégane Sport Tourer που είχε στην ιδιοκτησία του το πέρασε κάμποσα αυτοκόλλητα και έγχρωμες μεμβράνες και το έφτιαξε να μοιάζει με το επίσημο βρετανικό ασθενοφόρο. Αλλά και πάλι κάτι έλειπε: Ένα σετ αναλάμποντα μπλε φώτα και μια σειρήνα, οπότε τα έβαλε κι αυτά.

Ο Shaun Scandle δεν είναι βέβαια ένας ασύδοτος ψεύτης. Διατηρεί μια επιχείρηση που ονομάζεται Hadrian Medical Services και προσφέρει υπηρεσίες πρώτων βοηθειών σε εκδηλώσεις. Τα μέσα στη Βρετανία έχουν πει μέχρι σήμερα πολλές ανακρίβειες σχετικά με τον εντοπισμό του, αλλά ο Scandle συνελήφθη ύστερα από μια σειρά βιντεοσκοπήσεων όταν ως ψευτογιατρός έσπευδε με το ψευδό-ασθενοφόρο να καλύψει τον ποδηλατικό αγώνα του Γύρου της Βρετανίας.

Το ενοχοποιητικό video δείχνει τον Scandle να οδηγεί με ελιγμούς, «σπρώχνοντας» αυτοκίνητα στο πλάι για να τον αφήσουν να περάσει εμπρός και –το συμβάν που επέφερε τελικά τον εντοπισμό του- να περνά χτυπώντας την μπάρα των διοδίων του Tyne Tunnel. Το προσωπικό του τούνελ αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και ειδοποίησε την Αστυνομία που με τη σειρά της επικοινώνησε με το North East Ambulance Service και έμαθε ότι κανένα από τα ασθενοφόρα του δεν βρισκόταν σε διακομιδή εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Ο Shaun Scandle ομολόγησε την ενοχή του για απρόσεκτη οδήγηση , οπότε έφυγε με πρόστιμο £1.000 και εννέα βαθμούς ποινής στο δίπλωμα. Παρόλο που η Mirror δεν κάνει μνεία στην αναφορά της, φανταζόμαστε ότι το Renault Mégane Sport Tourer θα επέστρεψε στην αρχική εμφάνισή του.

[Πηγή Mirror]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube