Έφτιαξαν τη δική τους La Ferrari από χιόνι! [video]

Έφτιαξαν τη δική τους La Ferrari από χιόνι! [video]

Όταν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου!

Ένα ζευγάρι από τη Λιθουανία, έφτιαξε ένα γλυπτό της La Ferrari από χιόνι, σε διαστάσεις κανονικού αυτοκινήτου!

Όπως δήλωσε η Donata Bugiene, το ζευγάρι αποφάσισε πως αν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου, προσθέτοντας πως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι μια Ferrari βρίσκεται παρκαρισμένη στην αυλή τους.

Η χιονο-Ferrari έχει αρκετή λεπτομέρεια, καθώς το αντρόγυνο μπήκε στον κόπο να αντιγράψει τις περίτεχνες καμπύλες και αεροδυναμικές εσοχές του υπεραυτοκινήτου. Στο τέλος έβαψαν το χιόνι σε κόκκινη απόχρωση για το αμάξωμα, μαύρο για τις εισαγωγές αέρα, κίτρινο για τα εμβλήματα και γκρι για τα φώτα και τα παράθυρα. Συνολικά χρειάστηκαν δύο μέρες για να ολοκληρώσουν την κατασκευή του γλυπτού, βάζοντας τις τελικές λεπτομέρειες με μία σπάτουλα!

Να θυμίσουμε πως η γνήσια La Ferrari έκανε πρεμιέρα το 2013 ως η ναυαρχίδα της ιταλικής φίρμας και παρήχθη σε 500 μονάδες (ακόμα 210 μονάδες για την ανοιχτή La Ferrari Aperta). Το υβριδικό σύστημα του μοντέλου αποτελείται από έναν κινητήρα V12 6,3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 963 PS και 900 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε κάτω από 2,5" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 km/h.

[Πηγή: Fox 6]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube