Έβαλε τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης σε Tesla Model 3!

Έβαλε τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης σε Tesla Model 3!

Το ηλεκτρικό σεντάν απέκτησε εξατμίσεις, αεροτομή και aftermarket φώτα.

Το Tesla Model 3 και ιδιαίτερα στην έκδοση Performance, είναι ένα από ταχύτερα μοντέλα της κατηγορίας premium D-Segment, όμως η εξωτερική του σχεδίαση δεν επικοινωνεί σε απόλυτο βαθμό τις δυνατότητές του. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε έναν ιδιοκτήτη που επέλεξε μια σειρά από "βελτιώσεις" αισθητικής φύσεως, ανάμεσα στις οποίες και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης (!) που προφανώς είναι εντελώς διακοσμητικές!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Tesla Model 3 Long Range [video]

Οι ψεύτικες εξατμίσεις δεν είναι κάτι νέο, καθώς ακόμα και κατασκευαστές τοποθετούν στα μοντέλα τους χρωμιωμένα διακοσμητικά από το εργοστάσιο, που δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο σκοπό πέραν της αισθητικής. Είναι διαφορετικό όμως να έχουμε διακοσμητικά που να παραπέμπουν σε εξάτμιση σε μοντέλα με θερμικά μοτέρ και άλλο σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό Tesla.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης πάντως δεν αρκέστηκε μόνο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα καθώς πρόσθεσε aftermarket φώτα LED και μια μεγάλη φτερούγα πάνω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Και αυτή η πράξη του δεν έχει νόημα καθώς η αεροτομή αυξάνει την αντίσταση στον αέρα επομένως μειώνει την αυτονομία του Tesla Model 3 κάνοντάς το λιγότερο αποδοτικό.

Μπορεί να μην έχουμε φωτογραφίες από άλλες γωνίες όμως εικάζουμε πως αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές επεμβάσεις που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο Tesla.

[Πηγή: Reddit μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube