Η υδρολίσθηση σκοτώνει… το τραγούδι [video]

Η υδρολίσθηση σκοτώνει… το τραγούδι [video]

Οδηγός που ταξιδεύει τραγουδώντας, μαθαίνει με τον πιο άμεσο τρόπο γιατί όταν βρέχει πρέπει να μειώνουμε την ταχύτητά μας ακόμα και στην ευθεία.

Ο Travis Carpenter δεν θα πρέπει να ένιωσε και πολύ ωραία όταν εκεί που οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ τραγουδώντας, έχασε τον έλεγχο και τράκαρε.

Το ότι στη βροχή ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να στρίψει ή να φρενάρει όπως στο στεγνό οδόστρωμα το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι οδηγοί. Αυτό που λιγότεροι γνωρίζουν, δυστυχώς, είναι ότι ο έλεγχος μπορεί να χαθεί ακόμα και με σταθερή ταχύτητα στην ευθεία, αν προκύψει υδρολίσθηση. Αυτό φαίνεται πως έπαθε και ένας νεαρός Αμερικανός, ο οποίος ταξίδευε από την Indianapolis στο Whitewater.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην περιγραφή του video που ανέβασε στο YouTube, οδηγούσε με το όριο ταχύτητας των 70 mph, δηλαδή με 112 km/h. Η δυνατή βροχή προφανώς είχε δημιουργήσει λίμνες στον δρόμο, και μια από αυτές αποδείχθηκε πολύ μεγάλη για τα λάστιχά του. Έτσι, χωρίς καμία προειδοποίηση, το αυτοκίνητο γλίστρησε, έκανε τετακέ και συνέχισε με την όπισθεν εκτός δρόμου για να χτυπήσει μια πινακίδα και να κατέβει μια μικρή πλαγιά. Ευτυχώς ο Travis δεν χτύπησε καθόλου, και το αυτοκίνητο δεν έχει πάθει καμία ζημιά στα μηχανικά του μέρη, μόνο φαναρτζοδουλειά θέλει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κυνηγώντας Pokémon έπεσε πάνω σε περιπολικό! [video]

Το ενδιαφέρον είναι ότι εκείνη τη στιγμή πειραματιζόταν με τη φωνή του, τραγουδώντας ένα κομμάτι των Casting Crowns, οπότε είχε ανοιχτή μια κάμερα να τον τραβάει, αλλά και ότι πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει το video. Δεν ξέρουμε πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να επισκευάσει το αυτοκίνητό του, όμως από τα υπόλοιπα video που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο YouTube, με στιγμιότυπα αγώνων από την ομάδα ποδοσφαίρου του Indiana Wesleyan University στην οποία συμμετέχει, κανένα δεν έχει πάνω από 2.500 views. Ενώ το τρακάρισμα έχει ήδη συγκεντρώσει 2,5 εκατομμύρια μέσα σε ένα 24ωρο από τη δημοσίευσή του...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube