Η Tesla στέλνει αυτοκίνητα στο διάστημα, αλλά δεν μπορεί να βάλει τέσσερις ίδιες ταπετσαρίες στο 4πορτο Model 3

Η Tesla στέλνει αυτοκίνητα στο διάστημα, αλλά δεν μπορεί να βάλει τέσσερις ίδιες ταπετσαρίες στο 4πορτο Model 3

Πελάτης παρέλαβε το καινούριο του Tesla με 3 λευκές ταπετσαρίες στις πόρτες. Και μία καφέ…

Η Tesla είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον ποιοτικό έλεγχο. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που πρώην εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι το 90% των Model S και X βγαίνουν ελαττωματικά από τη γραμμή παραγωγής.

Η εταιρεία έχει κι άλλα σοβαρότερα προβλήματα εδώ και καιρό καθώς αδυνατεί να πιάσει τους στόχους παραγωγής που θα καλύψουν τη ζήτηση του Model 3, χάνει εκατομμύρια δολάρια καθημερινά, ενώ τελευταία έχει και διοικητικά θέματα μετά τα Tweets του Elon Musk που αφορούν στην πρόθεσή του να αποσύρει την εταιρεία από τις χρηματαγορές.

Δείτε ακόμη Του παρέδωσαν καινούριο Golf με διαφορετικά καθίσματα

Μπροστά σε αυτά, το γεγονός ότι παρέδωσαν ένα λευκό Model 3 σε πελάτη με τρία λευκά πάνελ στις πόρτες και ένα… καφέ, είναι μάλλον ένα χαριτωμένο αστείο. Το γεγονός αποκαλύφθηκε στο Twitter από τη σύζυγο συναδέλφου του ιδιοκτήτη. Και αλίευσε το Carscoops. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η πίσω δεξιά πόρτα έχει την καφέ ταπετσαρία, αντί της λευκής που ταιριάζει και με την εξωτερική βαφή του αυτοκινήτου. Κι όμως, κανείς δεν το πρόσεξε στο εργοστάσιο. Είναι ένα λάθος που διορθώνεται εύκολα, από την άλλη είναι πολύ σοβαρό για ένα αυτοκίνητο το οποίο στην 4κίνητη έκδοση Performance για την οποία μιλάμε, έχει τιμή που ξεκινά από $64.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube