Η πόρτα του Jeep έκρυβε θησαυρό!

Η πόρτα του Jeep έκρυβε θησαυρό!

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τον αγοραστή ενός αυτοκινήτου που δεν πίστευε στα μάτια του.

Όποιος επιλέγει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων τι θ’ αντιμετωπίσει. Μπορεί, για παράδειγμα, να «πίνει» λάδια σαν αλκοολικός σε μπαρ με ελεύθερη είσοδο. Να χαλάσει ξαφνικά ο κλιματισμός ή να μείνει σε λίγες ημέρες από συμπλέκτη.

Ένα από τα ενδεχόμενα είναι να κολλήσει κάποιο από τα ηλεκτρικά παράθυρα, όπως συνέβη στον αγοραστή ενός Jeep. Ο συγκεκριμένος κύριος, αντί να το πάει στο συνεργείο όπως θα έκαναν οι περισσότεροι, αποφάσισε να ασχοληθεί ο ίδιος.

Ξήλωσε λοιπόν το πάνελ της αριστερής πόρτας και ανακάλυψε αμέσως τι προκάλεσε τη βλάβη: μια μαύρη πλαστική σακούλα είχε μπλοκάρει τον μηχανισμό.

Αυτό, από μόνο του, ήταν παράδοξο. Η συνέχεια ωστόσο μοιάζει περισσότερο με σενάριο ταινίας: όταν την άνοιξε, ανακάλυψε πως η σακούλα περιείχε, ούτε λίγο ούτε πολύ, επτά παχιές δεσμίδες με δολάρια, η καθεμία πακεταρισμένη μέσα σε ασημί περιτύλιγμα.

Το πώς βρέθηκαν εκεί, παραμένει άγνωστο. Μήπως όλο αυτό είναι μια φάρσα που κάποιος πόσταρε στο διαδίκτυο; Κανείς δεν ξέρει.

Αν το περιστατικό είναι πραγματικό, τότε κάποιος μάλλον ψάχνει τα λεφτά του – και, αν μάθει πού βρίσκονται, μάλλον δεν θα φερθεί με το... γάντι.

[Πηγή: Mirror]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube