Η Mercedes-Benz υποστηρίζει έμπρακτα τα θύματα των επεισοδίων της G20

Η Mercedes-Benz υποστηρίζει έμπρακτα τα θύματα των επεισοδίων της G20

Η Mercedes-Benz παραχωρεί αυτοκίνητα σε θύματα των επεισοδίων της G20 στο Αμβούργο, των οποίων το αυτοκίνητο καταστράφηκε.

Η Mercedes-Benz παραχωρεί πέντε αυτοκίνητα σε οικογένειες που είδαν το αυτοκίνητό τους να καίγεται στα επεισόδια που έγιναν στο Αμβούργο, στο περιθώριο της συνεδρίασης των ηγετών των 20 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη.

Ένας από τους τοπικούς διανομείς θέλει να βοηθήσει τις οικογένειες που οι περιουσίες τους παραδόθηκαν στις φλόγες έπειτα από τους βανδαλισμούς μερίδας διαδηλωτών, και θα το κάνει παραχωρώντας πέντε αυτοκίνητα για ένα μήνα χωρίς χρέωση. Ασχέτως αν ήταν ή όχι πελάτες της Mercedes-Benz. Μεταξύ των αυτοκινήτων, καθώς μιλάμε για οικογένειες, είναι το Vito, η V-Class και το Citan.

Η ανακοίνωση έγινε στα social media και αναφέρει τα εξής: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των οποίων τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν στις διαδηλώσεις εναντίον των ηγετών της G20 με αποτέλεσμα να πληγεί η μεταφορική τους ικανότητα. Για αυτό το λόγο, η Mercedes-Benz του Αμβούργου προσφέρει πέντε αυτοκίνητα αντικατάστασης σε οικογένειας που έπεσαν θύματα των βανδαλισμών. Ανεξάρτητα από τη μάρκα του αυτοκινήτου που είχαν στην κατοχή τους, όλα τα θύματα μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Στα  επεισόδια, εκτός από αυτοκίνητα πολιτών, καταστράφηκε και μια έκθεση Porsche. Τουλάχιστον 12 Porsche 911 παραδόθηκαν στις φλόγες.

Πηγή Carscoops
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube