Η McLaren P1 έκανε κάτω από 6’40’’ στο Ring;

Η McLaren P1 έκανε κάτω από 6’40’’ στο Ring;

Η McLaren θέλει να πιστέψουμε ότι η P1 πέρασε την Porsche 918 Spyder, παρότι δεν ανακοινώνει τον ακριβή χρόνο που έγραψε.

Φήμες για χρόνο κάτω από 6’40’’ στο Nürburgring από τη McLaren P1 διαδίδουν άνθρωποι μέσα από τη βρετανική εταιρία. Χωρίς όμως ούτε σήμερα να δίνουν τον ακριβή χρόνο του γύρου που, σύμφωνα με τους ίδιους, ισοπέδωσε αυτόν της Porsche 918 Spyder.

Η McLaren έχει ανακοινώσει μόνο ότι η Ρ1 γύρισε στο Ring «αρκετά κάτω από τα 7’». Ένα νούμερο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ανεπίσημα είναι το 6’47’’. Σύμφωνα με άνθρωπο της McLaren όμως ο οποίος μίλησε στο βρετανικό Autocar ο πραγματικός χρόνος της P1 είναι «αρκετά χαμηλότερος» από αυτό. Και πιθανότατα σπάει και το άτυπο φράγμα του 6’40’’.

Άραγε οι Βρετανοί περιμένουν την προσπάθεια της LaFerrari πριν προβούν σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις; Ή μήπως ούτε τότε θα μάθουμε τον πραγματικό χρόνο της McLaren P1, ούτε θα δούμε το απαραίτητο in-car video;

Προς το παρόν ας περιοριστούμε στο teaser-video που ετοίμασε το βρετανικό Autocar μετά την πρώτη βόλτα του Steve Sutcliffe με τη McLaren P1.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube