Η Lancia Delta Integrale του 21ου αιώνα

Η Lancia Delta Integrale του 21ου αιώνα

Πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια σύγχρονη Lancia Delta Integrale; Ένας 23χρονος Ιταλός καταθέτει την άκρως εντυπωσιακή πρότασή του.

Αφού η Lancia δείχνει να έχει ξεχάσει εντελώς τον σπορ χαρακτήρα που είχαν κάποτε τα μοντέλα της, αναλαμβάνουν να μας το θυμίσουν ιδιώτες. Όπως ο 23χρονος σχεδιαστής Angelo Granata, που με το σχέδιο Lancia Delta Concept δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια Delta Integrale σήμερα.

Η Lancia Delta Concept του Angelo Granata παραπέμπει απευθείας στο όλο γωνίες αμάξωμα της πραγματικής Lancia Delta Integrale. Τα διπλά στρογγυλά εμπρός φανάρια έχουν διατηρηθεί, όπως και τα χαρακτηριστικά φτερά, ολίγον τι στρογγυλεμένα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο που παντρεύει τη σύγχρονη με τη ρετρό αισθητική και με ελάχιστες αλλαγές θα μπορούσε να σταθεί σε μια έκθεση σήμερα. Θυμάστε το αντίστοιχο σύγχρονο Fiat 127 που είχε σχεδιάσει ο David Obendorfer;Πριν από τη Lancia Delta Concept ο 23χρονος Ιταλός είχε σχεδιάσει τα δικά του supercars για τη Ferrari και τη McLaren. Μάλιστα δεν μένει στην καλλιτεχνική απεικόνιση ολόκληρου του αυτοκινήτου. Μπορεί να σχεδιάσει ακόμα και κάθε τμήμα του πλαισίου και του αμαξώματος ξεχωριστά. Η εικόνα όλων των τμημάτων από τα οποία αποτελείται η δικής του σύλληψης Ferrari GTE Spider είναι ενδεικτική των ικανοτήτων του Angelo Granata αλλά και του χρόνου που αφιερώνει σε αυτά τα project...[Πηγή: Angelo Granata]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube