E-Gap: Υπηρεσία κινητής επαναφόρτισης

E-Gap: Υπηρεσία κινητής επαναφόρτισης

Αναμενόμενη μέχρι το τέλος του έτους στο Milano, η E-Gap προσφέρει υπηρεσία κινητής επαναφόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Προσεχώς σε ακόμα εννέα μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με παρουσία ως υπηρεσία «on demand», η E-Gap τοποθετείται στις εταιρείες οδικής βοήθειας. Η μπαταρία του EV δεν σου αρκεί για να φτάσεις στον πλησιέστερο τερματικό σταθμό; Ένα τηλεφώνημα και ο χειριστής φτάνει με ένα φορτηγάκι γεμάτο μπαταρίες για να φορτίσει το αυτοκίνητό σου. Με φορτιστές 22kW AC και 50kW DC, η E-Gap υπόσχεται φόρτιση στο 80% σε 30 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση. Και για να μην περιμένεις, υπάρχει διαθέσιμο σκούτερ για μια βόλτα ή για πεταχτείς σε μια γρήγορη δουλειά για όσο διαρκεί η επέμβαση.

Αποτέλεσμα εργασίας δύο ετών και συνεργασίας μεταξύ 70 επαγγελματιών, η E-Gap είναι ένα ιταλικό πρότζεκτ. Θα λανσαριστεί ως υπηρεσία για πρώτη φορά στο Milano μέχρι το τέλος του έτους, με στόλο δέκα φορτηγών. Πρόκειται για ένα πρώτο πείραμα που θα αξιολογήσει την υπηρεσία πριν από τη διεύρυνσή της. Το επόμενο έτος, η ιταλική start-up θέλει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε εννέα μεγάλες πόλεις, όπως το Παρίσι, η Ρώμη, η Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Μόσχα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube