Η Formula 1 πηγαίνει προς τη ... Μεσογείων

Η Formula 1 πηγαίνει προς τη ... Μεσογείων

Στη δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως οδεύει οριστικά πλέον η μετάδοση των αγώνων της  F1.

Oπως όλα δείχνουν ότι η συμφωνία έχει κλείσει με την ΕΡΤ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα βλέπουμε από τη συγκεκριμένη συχνότητα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula1.
Επίσημη επιβεβαίωση μέσω ανακοίνωσης από τη διοίκηση της ΕΡΤ δε υπάρχει ακόμη, ωστόσο οι πληροφορίες μιλάνε για απευθείας μετάδοση των περισσότερων αγώνων του θεσμού και μόνον κάποια Grand Prix θα τα δούμε μαγνητοσκοπημένα λόγω διαφοράς ώρας. Ισως ένα από τα τελευταία να είναι και το εναρκτήριο στην Αυστραλία στις 17 Μαρτίου.
Σε ό,τι αφορά για το ποιός θα έχει την ευθύνη της μετάδοσης, μάλλον αυτή θα ανατεθεί στον έμπειρο περί τα μηχανοκίνητα σπορ Νίκο Κορόβηλα, ενώ οι εκπομπές θα είναι τρίωρες και δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν και άλλα περί το αυτοκίνητο θέματα.
Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, τότε η F1 επιστρέφει στο κανάλι της Μεσογείων μετά από πάρα πολλά χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA είχαν τα διακαιώματα μετάδοσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου περί τα media-κα θέματα Β. Κουφόπουλου, η πρόταση συνεργασίας γίνεται μέσω της διαφημιστικής εταιρείας Asset Oglivy, με το προτεινόμενο τίμημα να ανέρχεται σε 2.850.000 ευρώ, με ΦΠΑ. Από αυτό το ποσό, τα 2.600.000 ευρώ είναι σε διαφημιστικό χρόνο της εταιρείας και τα 250.000 ευρώ σε μετρητά.
Eν αναμονή των επισήμων ανακοινώσεων λοιπόν!..

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube