Η Ferrari απαιτεί να μην κάνεις καρναβάλι την 458 σου

Η Ferrari απαιτεί να μην κάνεις καρναβάλι την 458 σου

Ο Καναδός συνθέτης Deadmau5 δέχτηκε επιστολή με την οποία η Ferrari απαιτεί να επαναφέρει την 458 του στο εργοστασιακό της χρώμα.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη του να επέμβει σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο δεν απαγορεύεται δια νόμου. Με αυτό όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί καθόλου η Ferrari, αφού θεωρεί ότι μπορεί να καθορίζει ακόμα και το χρώμα των αυτοκινήτων των πελατών της.

Η Ferrari 458 Spider του Καναδού συνθέτη progressive και house μουσικής Joel Thomas Zimmerman, γνωστού με το ψευδώνυμο Deadmau5, δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί έχει ντυθεί με μια γαλάζια μεμβράνη (car wrap) και στο πλάι της απεικονίζεται η Pop-Tart cat, μια γάτα που αφήνει πίσω της ένα ουράνιο τόξο.

Η Pop-Tart cat πρωταγωνιστούσε σε ένα animation video που είχε ανέβει στο YouTube το 2011 και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές. Ο Deadmau5 συμμετείχε με την Purrari του στο φετινό Gumball 3000 τον περασμένο Ιούνιο, όπου και απέσπασε το βραβείο Spirit of the Gumball.

Πολλοί θα θεωρήσουν ότι ο 33χρονος Deadmau5 δεν πρέπει να είναι στα καλά του για να έχει κάνει αυτό το πράγμα σε μια Ferrari, όμως ευτυχώς το να κυκλοφορείς με το αυτοκίνητό σου σε όσο κραυγαλέο χρώμα θέλεις δεν είναι ακόμα παράνομο. Παρόλα αυτά η Ferrari θεώρησε ότι με αυτό τον τρόπο γελοιοποιείται το αυτοκίνητό της, οπότε έστειλε εξώδικο στον Deadmau5 με το οποίο απαιτούσε να το επαναφέρει στο εργοστασιακό του χρώμα.

Έτσι σήμερα η 458 Spider είναι λευκή, με μοναδικά σημάδια του πρότερου βίου της τις ροζ δαγκάνες των φρένων και την πινακίδα Purrari. Ο Deadmau5 έχει αποκτήσει στο μεταξύ και μια McLaren 650S Spider, επίσης λευκή, στην οποία έχει πραγματοποιήσει ήδη κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά σαφώς πιο διακριτικές.

[Πηγή: Car Buzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube