Η Caterham επεκτείνεται και στις μοτοσυκλέτες

Η Caterham επεκτείνεται και στις μοτοσυκλέτες

Η βρετανική εταιρία παρουσίασε τις τρεις μοτοσυκλέτες της που θα βγουν στην παραγωγή μέσα στο 2014.

Μετά την ανακοίνωση της επικείμενης συμμετοχής της Caterham Bikes στην κατηγορία Moto2 των GP μοτοσυκλετών, μαθαίνουμε ότι η εταιρία πρόκειται να λανσάρει και τρεις μοτοσυκλέτες δρόμου. Τα Brutus 750, Carbon E-Bike και Classic E-Bike μεταφέρουν τις αξίες της Caterham σε δύο τροχούς.

Το Caterham Brutus 750 χαρακτηρίζεται ως «το SUV των μοτοσυκλετών». Έχει αυτόματο κιβώτιο και με τα κατάλληλα εξαρτήματα μπορεί να μετατραπεί σε snowmobile. Τα Classic E-Bike και Carbon E-Bike είναι ηλεκτρικά, με το δεύτερο να έχει εμφάνιση εμπνευσμένη από την τεχνολογία των μονοθεσίων της F1.



Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιγράφουν το Caterham Seven ως μια μοτοσυκλέτα με τέσσερις ρόδες, οπότε η κατασκευή πραγματικών μοτοσυκλετών έρχεται κατά κάποιο τρόπο ως φυσική συνέχεια.



Κάτω από την ομπρέλα του ονόματος Caterham υπάρχει πλέον και η Caterham Bikes, μαζί με τα υπόλοιπα έξι τμήματα: Caterham Cars, Caterham F1 Team, Caterham Racing (GP2), Caterham Moto Racing Team (Moto2), Caterham Technology & Innovation και Caterham Composites.

[Πηγή: Motor Authority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube