Δύσμοιρη, απόμαχη F1 γίνεται εξομοιωτής

Δύσμοιρη, απόμαχη F1 γίνεται εξομοιωτής

Περίεργη μοίρα γι’ αυτό το παλιό μονοθέσιο της ομάδας Super Aguri. Αυθεντικό κομμάτι της σεζόν 2006, σήμερα κατέληξε σε simulator συνδεδεμένο με 55άρα οθόνη!

Η οδήγηση στην πίστα και η συντήρηση μια πραγματικής F1 κοστίζει μια μικρή περιουσία. Ο ιδιοκτήτης αυτού του μονοθέσιου που ανήκε προηγουμένως στην ομάδα Super Aguri, κέρδισε το στοίχημα να την κάνει συμφέρουσα –αν όχι επικερδή, μετατρέποντάς την σε προσομοιωτή οδήγησης προς ενοικίαση για γάμους, βαφτίσια και δεξιώσεις.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο της Formula 1 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006 με κινητήρα Honda RA806E V1 V8 2,4 lt και λάστιχα Bridgestone, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες. Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν ότι το τιμόνι υψηλής τεχνολογίας της F1 έδωσε τη θέση του σε ένα πολύ απλούστερο αντίγραφο με ένα σύστημα επαναφοράς.

Formula 1, Super Aguri, Simulator

Άλλες τροποποιήσεις στο μονοθέσιο: Μεγαλύτερο κόκπιτ για του πιο εύσωμους, ηχεία κρυμμένα πίσω γρίλιες για να δημιουργούν το απαραίτητο ηχητικό περιβάλλον και μια μεγάλη οθόνη 55 ιντσών συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή αρκετά ισχυρό για να τρέχει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια προσομοίωσης.

Formula 1, Super Aguri, Simulator, Honda RA806E V1 V8

Άλλοτε μάχιμο μονοθέσιο, αυτή η Formula 1 χρησιμοποιείται τώρα για να κρατήσει τους επισκέπτες απασχολημένους σε γάμους, γενέθλια και εταιρικές εκδηλώσεις. Κι να θελήσει κάποιος να την επαναφέρει στις πίστες με τον αυθεντικό κινητήρα της, σαφώς θα απαιτήσει πολύπλοκες και δαπανηρές μηχανολογικές εργασίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube